Domnule Administrator Public al Judeţului Hunedoara, Costel Avram, de la început trebuie precizat că nu ne putem tutui, din moment ce dumneavoastră nu aveţi pregătirea necesară şi nici nu suntem prieteni.

Din câte observ, dumneavoastră nu faceţi altceva decât să confirmaţi ceea ce am spus referitor la SC APAPROD SA. Ajuns, vremelnic, administrator public al judeţului, veniţi azi în faţa hunedorenilor să ţineţi lecţii de gramatică şi frazeologie, plătit fiind din bani publici (cu o sumă confidenţială, pe măsura dumneavoastră şi necunoscută cetăţenilor), să vă ocupaţi de treburile judeţului!

Răspundeţi şi în numele preşedintelui PSD, daţi mesaje şi în numele partidului, administraţi după chipul şi asemănarea dumneavoastră pagina oficială a consiliului, aţi preluat şi conducerea consiliului judeţean, deşi această instituţie are un preşedinte şi doi vicepreşedinţi! Să înţelegem deci că sunteţi singurul care face şi desface în această instituţie?! Am văzut că răspundeţi în numele tuturor instituţiilor subordonate consiliului judeţean, că dumneavoastră faceţi toate jocurile şi atrageţi tot răul posibil asupra colegilor dumneavoastră şi asupra instituţiei în sine, în care doresc să vă aduc aminte că vremelnic existaţi! Dar totuşi, cine răspunde pentru abuzurile făcute împotriva doamnei Guran, directorul tehnic al instituţiei, împotriva domnului Rădescu, managerul Teatrului „ID Sârbu“, ambii repuşi in funcţie prin decizia instanţei?! Ambii sunt angajaţi ai CJ-ului şi au singura vină că nu v-au fost pe plac, drept pentru care i-aţi trimis acasă forţat, pentru ca apoi să se probeze că oamenii aceştia au avut dreptate!
Vremurile la care vă place să faceţi referire de fiecare dată când sunteţi pus faţă în faţă cu realităţile judeţene, sunt aceleaşi vremuri în care dumneavoastră, membru în conducerea PNL, eraţi numit politic, director general al S.C. APASERV S.A. (nu v-au ieşit funcţiile alese, mi-amintesc că în 2012 n-aţi reuşit să intraţi în consiliul judeţean nici măcar de pe o listă, ca simplu consilier). Timp de 6 ani, până în 2018, susţinut de PNL, aţi mâncat o pâine bună în această funcţie. Eraţi atunci, exact ca şi acum, beneficiarul sinecurilor, iar azi aveţi obrăznicia de a răspunde în maniera suburbană pe care o stăpâniţi perfect?! Nu v-am văzut atunci revoltat împotriva administraţiei judeţene condusă de acelaşi PNL căruia azi îi reproşaţi toţi anii de administraţie judeţeană din care aţi făcut parte! Nu aţi fost nemulţumit nici în perioada 2008-2012, când aţi fost vicepreşedinte al consiliului judeţean, la a cărui conducere era tot PNL-ul! Aţi trădat în ultimă instanţă. Arta trădării o stăpâniţi mult mai bine decât arta managerială.
Stimabile Costel Avram, aveţi perfectă dreptate, s-au schimbat vremurile, s-a schimbat şi conducerea politică a judeţului, doar în ce vă priveşte, lucrurile nu s-au schimbat cu nimic. Dumneavoastră aţi schimbat doar barca (a câta oară?) şi aţi sărit in cea a PSD-ului, pentru un alt post călduţ – cel de Administrator Public al Judeţului Hunedoara. Din această poziţie, vă erijaţi astăzi în conducătorul suprem şi al APAPROD (deşi societatea are şase directori), vorbiţi despre proiectele viitoare şi ipotetice ale acestei companii, însă refuzaţi să spuneţi hunedorenilor verde în faţă de ce le băgaţi atât de adânc mâna în buzunar (cu până la 25%) Este asta o opţiune corectă a unui manager adevărat? Altă soluţie nu aţi găsit?
Lăsaţi pentru campaniile electorale circul mediatic, adică exact poziţia în care vă simţiţi cel mai confortabil, ea potrivindu-se ca o mănuşă, şi faceţi-vă datoria! Haideţi, aveţi curaj şi spuneţi oamenilor de ce scumpiţi apa si serviciul de colectare a apei menajere? De ce vreţi să scoateţi mai mulţi bani din buzunarele locuitorilor judeţului de care spuneţi că vă pasă? Mă tot gândesc cu ce au greşit oamenii ăştia de s-au pricopsit cu dumneavoastră, în această poziţie. Şi dacă tot răspundeţi ca un bărbat ce vă pretindeţi, fiţi bun şi lăsaţi la o parte atacurile la persoană. Ele vă descalifică şi oricum cetăţenii judeţului tot nu vor înţelege de ce trebuie să plătească mai mult.
Lucian Ovidiu Heiuş, deputat PNL de Hunedoara

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

17 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

17 ore ago