Monica Iacob Ridzi s-a înscris la PP-DD

  Sorina Popa

Este oficial, Monica Iacob Ridzi (foto) a semnat adeziunea la PP-DD, după ce a demisionat din PDL, din cauză că i s-a spus în faţă că nu va putea candida pentru un nou mandat pe listele acestui partid politic.

În aceste condiţii, Ridzi avea de ales între a merge ca independent la alegerile din 9 decembrie sau pe listele unei alte formaţiuni politice. Se pare că discuţiile cu USL nu au dat roade, deşi pentru Colegiul Petroşani, useliştii nu au un candidat cu şanse de câştig. Aşa că, singura variantă a Monicăi Iacob Ridzi a fost PP-DD. Dan Diaconescu, iniţiatorul partidului, a spus că poporul trebuie să decidă dacă deputata va candida pentru scrutinul din decembrie pe listele PP-DD. Iar poporul se pare că a vrut-o pe Monica.
„Monica Iacob Ridzi a semnat adeziunea la PP-DD. Ne-am apucat de lucru şi ne bazăm pe un scor de 50 plus 1 pe 9 decembrie”, a declarat Haralambie Vochiţoiu, preşedintele PP-DD Hunedoara.
Având în vedere că primarul din municipiul Petroşani este soţul deputatei, aceasta nu va avea, mai mult ca sigur, nici o problemă în a câştiga un nou mandat de parlamentar. Şi, probabil, ea va trece, după alegeri la USL, mai ales că edilul şef din Petroşani este în prezent mai mult liberal, decât democrat-liberal, susţin surse din PDL.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • La cat tupeu ai,ma astept sa incepi sa infierezi PDL-ul si masurile luate, pe care le-ai sustinut.Exemplu de oportunism,fariseism,tupeu tipic PDL(pardon,PPDL).Impreuna cu Vochitoiu si marele DD o sa ne promiteti bunastare dupa reteta Oltchim?In sfarsit a gasit-o DD pe Elodia.Felicitari!

  • jenant. imi vine sa ma mut din petrosani. voi vota cu usl tocmai de a scapa de aceasta FAMIGLIA...

  • ridzi,cine a facut-o pe coana asta deputat?;poolimea din vale ,da?cine o sa o voteze din nou ?,same ,so ,asa lume -ASA DESTIN,PROSTIME!

  • foarte frumos- este albita , curata, imaculata, a invatat sa citeasca contracte, sa faca plati, este ok !!!- ce mai aveti de spus ??? corespunde poporului !!!!!!!!

  • Monica draga cu porchitoiul evazionis si divortat te-ai aliat????? asta care si-a parasit sotia si copii pentru o usuratica????? rusine!!!!!!! nu te votam!!!!!!

  • MONA este si v-a fii alintata sufletului meu!!! dupa LILI este urmatoarea!!!! Prostilor de la VALEA JIULUI

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

8 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

8 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

8 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

8 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

8 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

8 ore ago