Categories: ActualitateFlash

Moloţ îi acuză de trădare pe fugarii din ALDE

Sorina Popa

Fostul şef al Consiliului Judeţean, Mircea Moloţ (foto stânga), a făcut, ieri, într-o conferinţă de presă, declaraţii şoc. ”Am demisionat din funcţia de preşedinte al ALDE Hunedoara, în urmă cu trei luni, ca să demonstrez că Marius Surgent vrea să destructureze organizaţia”, a spus Moloţ.

”O mare greşeală”
”Mi-am dat seama că am făcut o mare greşeală cu el (n.r.-cu Marius Surgent) la două – trei luni după ce a ajuns parlamentar. Am stabilit de comun acord că el fiind parlamentar, poate să fie joia în teritoriu şi să participe la şedinţele de Birou teritorial. Am o statistică clară la câte şedinţe a fost prezent, la câte conferinţe de presă, pentru că noi raportăm săptămânal câte conferinţe de presă face organizaţia. Am avut un regret enorm că am propulsat şi am rugat organizaţia să sprijine un om, căruia numai la ALDE nu îi era gândul”, a declarat Mircea Moloţ, care conduce, din nou, organizaţia judeţeană Hunedoara a ALDE, Surgent fiind dat afară din partid.

A vrut să destructureze organizaţia
„Am înţeles că intenţia a fost clară, de a destructura organizaţia şi de a transfera membrii la PNL. Asta, pentru a arăta că merge la PNL cu o anumită zestre, pentru o eventuală luare şi băgare de seamă că este un parlamentar care a venit cu o parte din organizaţia ALDE. Acesta a fost şi jocul pe care l-am făcut, ca să demonstrez că dorinţa nu era decât să distrugă o formaţiune la care chiar am muncit, spre deosebire de alţii, care doar au profitat”, a declarat Mircea Moloţ.
Surgent însă se pare că nu a plecat din ALDE cu foarte mulţi membri. Ioan Conţ, directorul Termocentralei Mintia, Nelu Ardelean, directorul financiar al CEH, sunt conform celor declarate de Mircea Moloţ, cei care l-au urmat pe Surgent în barca liberalilor. Asta, evident, ca să nu-şi piardă oamenii funcţiile de la stat.

”Dezgustaţi şi umiliţi”
Fostul lider judeţean al liberalilor a mai spus că săptămâna trecută, deputaţii Heiuş şi Surgent i-au invitat pe aleşii locali ai ALDE Hunedoara la o întâlnire, pentru a-I convinge să semneze adeziuni la PNL.
„Au fost chemaţi de către domnul Surgent, joi, 28 februarie, la ora 17.00, o parte dintre aleşii locali, la Casa de Cultură, pentru o întâlnire cu domnii Surgent şi Heiuş. Părerea mea este că lipsa de experienţă a celor doi parlamentari în discuţiile cu oamenii a făcut ca rezultatul să fie negativ. Adică, oamenii au plecat dezgustaţi sau mi-au spus că s-au simţit umiliţi. Că au fost trataţi aşa cum au fost trataţi: dacă vreţi, veniţi, dacă nu, nu veniţi. Dacă vă pun pe listă e bine, dacă nu, e bine. Oameni care îmi spuneau că vor să meargă singuri în alegeri şi după datele pe care le au să se îndrepte spre liberali, după această întâlnire, au spus că nici nu vor să mai audă de ei”, a declarat Mircea Moloţ. Acesta a mai spus că l-a lăsat pe Marius Surgent să candideze pentru Parlament, deşi putea să fie el candidatul ALDE pentru postul de deputat.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Mă mir că nu îi este frică de Dumnezeu să scrie astfel despre Lucian Heiuș și Marius Surgent. Uită un singur lucru: Fiecare pasăre pe limba ei piere! El nu de la liberali a plecat? Nu a pactizat cu social-democrații? Apoi, nu s-a lipit de pedeliști? Doamne, cum nu crapă pământul?

  • Asta a furat tot si vb de tradare , pai nu mai are banda organizata , singur nu poate fura... cand il vedem pe acest gunoi la puscarie si i se confisca averea , atunci o sa mai credem in justitie , MOLOT LA PUSCARIE , HOTULEEREERE

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

4 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

4 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

4 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

4 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

4 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

4 ore ago