Moloţ a băgat dihonia în organizaţia judeţeană a ALDE. Ameninţări cu excluderi din partid!

Sorina Popa

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi fost lider al liberalilor hunedoreni, Mircea Moloţ, a devenit sâmburele unui scandal izbucnit în rândurile ALDE Hunedoara, scandal care pare să ia amploare.
Organizaţia ALDE Valea Jiului a trimis un comunicat în care îl acuza pe Nelu Ardelean, copreşedinte ALDE Deva, că l-a chemat pe Mircea Moloţ în partid. Apoi, PLR Orăştie a trimis o scrisoare deschisă în care se menţiona că Nelu Ardelean şi Marian Muntean, copreşedinte ALDE Hunedoara, sunt manevraţi de fostul lider liberal. Ieri, a mai apărut şi un comunicat al organizaţiei ALDE Burjuc, care se poziţionează împotriva aducerii lui Moloţ în partid şi cere liderilor judeţeni ai formaţiunii  să se dezică de acesta. Aşa stând lucrurile, am încercat să aflăm ce se întâmplă în rândurile organizaţiei liberalilor şi democraţilor hunedoreni.

„Să vină în faţa mea să-mi spună ce vor”
„Am preluat organizaţia PLR din judeţ în urmă cu o lună. Atunci nu exista PLR Orăştie, deci nu ştiu de unde a apărut această organizaţie. De la preluare şi până în prezent am constituit 51 de organizaţii locale ALDE în judeţ. În legătură cu acuzaţiile care mi se aduc, am contactat un avocat pentru a-i acţiona în instanţă pe acei indivizi care creează diversiune cu acele comunicate şi scrisori. Dacă ei au ceva cu Mircea Moloţ, nu mă interesează. Nu se pot erija ca fiind membri ai organizaţiei PLR, dacă nu a fost constituită legal filiala respectivă. Să vină cei care trimit scrisorile cu pricina în faţa mea, să vadă cu cine mă întâlnesc. Eu ştiu că am un mandat, am fost învestit să conduc ALDE Hunedoara, să fac organizaţii în judeţ, astfel ca la anul, la alegeri, să ne prezentăm cu cât mai mulţi membri, ca să reuşim să schimbăm ceva în politica românească. Nu pot spune ceva despre nişte anonime, deoarece acele scrisori şi comunicate nu sunt semnate. Dar, la conferinţa de presă pe care o vom organiza mâine, voi arăta cine este în spatele acestor diversiuni. De asemenea, voi face public şi unde avem constituite organizaţii ALDE în judeţul nostru. Şi, acela sau aceia care se află în spatele diversiunilor ordinare va fi exclus sau vor fi excluşi din partid”, a declarat Marian Muntean, copreşedintele ALDE Hunedoara.

„Vom lua o decizie faţă de aceste diversiuni”
Nelu Ardelean, copreşedinte ALDE Deva, care este acuzat că este manevrat de Moloţ şi care l-a invitat pe fostul preşedinte al CJ în partid să le dea consultanţă membrilor, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că fiecare situaţie va fi analizată în parte. „Eu, personal, l-am invitat pe Mircea Moloţ să vină în partid să ne asigure consultanţă. Dar, a trecut o săptămână şi nu a venit. Vom analiza fiecare situaţie în parte, legat de acele scrisori deschise şi comunicate şi vom prezenta datele într-o conferinţă de presă. Pe de altă parte, Mircea Moloţ nu a fost dovedit vinovat de ceva. Vom convoca Biroul Judeţean al ALDE şi vom lua o decizie în legătură cu situaţia aceasta, cu diversiunile pe care le fac unii”, a afirmat Nelu Ardelean.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Nelu Ardelean chiar are tupeu. Ce diversiune? Singur afirmă că l-a invitat pe Purcel în ALDE. Cică Purcel e nevinovat deoarece nu este condamnat. Dar este acuzat de fapte grave de corupţie, nu că a trecut strada pe roşu la semafor. Dacă procesul se termină cu achitarea lui poate fi propus la Premiul Nobel pentru Abandonarea Copiilor Proprii. Nelu Ardelean face pe naivul, se victimizează. De ce aşa scandal că Purcel a fost chemat dar nu a venit? Ar trebui să strige ca soldaţii pe vremea lui Ceaşcă: Hai liberare !

  • S AU GASIT IMEDIAT OPORTUNISTI SA PREIA CONDUCEREA ALDE. DOUA LEPRE CUM RAR II ESTE DAT OMULUI SA INTILNEASCA

  • Cam asa ceva, domnule Florin. Astia doi, a tunat si i-a adunat, cum se spune. Doi prosti si-atat !

  • Ha, ha, ha, cum să fie proşti? De exemplu Nelu Ardelean este doctor în economie. E adevărat că la Petroşani dar e doctor. Deci...cineva ar putea spune că urmează să-şi susţină doctoratul Marian Munteanu şi acel Sanfirişcă al cărui prenume nu-l ştiu. Cine ştie...

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Unul muncește de zor iar alții se fălesc cu re­a­lizările. Asta spun bâr­fi­torii din vestul…

16 ore ago

Bulina albă

Georgeta Manolache, coordonatorul Clubului AC Străjerii Lupeni Pentru organizarea unei noi ediții a Maratonului Straja,…

16 ore ago

Bulina neagră

Laurențiu Măcinic, de 30 de ani, din București Pentru că a fost arestat preventiv de…

16 ore ago

Declic a „detonat” barajul de la Mihăileni

ONG-iștii au obținut în instanță suspendarea lucrărilor la investiția hidrotehnică   Adriana Năstase Dat ca…

16 ore ago

Polițistul acuzat de furt, condamnat pentru instigare la mărturie mincinoasă

Agentul de la Poliţia orașului Simeria fusese reclamat de proprietarul unui autoturism, parcat în zona…

16 ore ago

Șofer băut, „turnat” de propria soție

Bărbatul s-a certat cu consoarta și a plecat de acasă cu mașina cu gândul să…

16 ore ago