Categories: ActualitateFlash

Modernizarea Casei de Cultură – punct şi de la capăt

Cristina Ghenea

Semnalul de alarmă tras în privinţa lucrărilor de proastă calitate efectuate în interiorul Casei de Cultură din Hunedoara a avut ecoul scontat. Reprezentanţii Consiliului Judeţean au avut o întâlnire cu şeful proiectului, căruia i-au cerut remedierea lucrărilor executate necorespunzător.

La scurt timp după publicarea, în cotidianul nostru, a materialului în care a fost descrisă situaţia necorespunzătoare a lucrărilor de modernizare din incinta Casei de Cultură din Hunedoara, la Consiliul Judeţean a avut loc o şedinţă în care s-a dispus luarea măsurilor necesare, pentru remedierea tuturor problemelor constatate şi execuţia unor lucrări de calitate. De asemenea, reprezentanţii CJ s-au deplasat la „locul faptei”, unde s-au întâlnit cu arhitectul Dumitru Armăşescu, şeful proiectului, şi au stabilit ca în perioada imediat următoare, acesta să prezinte un raport cu privire la stadiul lucrărilor executate.
Amintim că, în cadrul unei investiţii de aproximativ 500.000 lei, în Casa de Cultură din Hunedoara uşile nu au fost schimbate, deşi majoritatea sunt deteriorate, pentru iluminat s-au folosit lustre de apartament, băile de la scenă nu sunt alimentate cu apă, unele săli au fost zugrăvite superficial, parchetul nu a fost schimbat, iar instalaţia de aer condiţionat nu a fost montată.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Nu mai furati,nu faceti carpeli,500 000 lei sunt bani multi, noi hunedorenii vrem sa se dea in folosinta casa de cultura,lucrarile sa fie de calitate si durabile

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

6 ore ago