Mitinguri împotriva lui Bãsescu

Maximilian Gânju

Puţin peste 100 de persoane au participat la mitingul organizat împotriva preşedintelui suspendat, la finele săptămânii trecute, la Lupeni. Marşul s-a derulat între Cina şi Bărbăteni iar participanţii au scandat lozinci împotriva lui Traian Băsescu.

Vor să scoată la vot mai mult de jumătate dintre hunedoreni
În fruntea manifestanţilor s-a aflat şi deputatul Cristian Resmeriţă, care a enumerat motivele pentru care Băsescu ar trebui demis. Manifestarea a fost organizată de localnici şi nu de un partid politic, au susţinut reprezentanţii USL Lupeni, astfel, încercând să explice numărul foarte mic de participanţi. La ultimul marş de protest derulat în Lupeni, în timpul guvernării Boc, au participat aproape 1.000 de oameni.
Un marş de protest a fost organizat şi la Petroşani ieri seara, la care s-au afiliat şi reprezentanţii pensionarilor din mineritul Văii Jiului.
Câteva sute de persoane au ieşit vineri seara în Deva şi Hunedoara, pentru a protesta împotriva preşedintelui suspendat Traian Băsescu şi a cere demiterea acestuia la referendumul din 29 iulie. La mitingul de la Deva, au participat liderii USL din judeţ, parlamentari şi primari PNL şi PSD, membri ai celor două partide şi cetăţeni. Participanţii la miting s-au deplasat de la prefectură, în marş, până la Ulpia Shopping Center, scandând lozinci anti-Băsescu.
Liderii USL au anunţat că mitingurile vor continua până în 27 iulie, în 12 municipii şi oraşe din judeţ. Reprezentanţii Uniunii speră ca pe 29 iulie, la referendum să se prezinte 65 la sută dintre hunedorenii cu drept de vot.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Mitinguri trebuiau organizate cu mult timp in urma, poate reuseam sa il demitem de cativa ani.
    AM INCREDERE IN ROMANI CA VOR VOTA DA!

  • Odioaso, Imi pare rau, dar cu siguaranta o sa fi foarte dezamagita curind. Daca v-a cistiga DA o sa fi foarte dezamagita de situatia financiara dezastruaoasa ce v-a urma in tara, iar daca o sa cistige NU o sa iti fie foarte greu sa mesteci infringerea.

  • Roxy,
    Ai aparut din nou? Imi era dor de comentariile tale pline de "esenta" si de greseli gramaticale. Ai punctat la toate categoriile ... la politica, ... la sport. Doamne, ce "buna" esti!
    Pana pe 29.07.2012, cand o sa scuipi din tine iarasi veninul pro-basist, asculta-mi sfatul, pune-te cu burta pe carte si invata gramatica!!!( si iti mai dau un sfat , atunci cand imi vei raspunde, ca sa te inscri in categoria "cinstitilor" si nu a "mincinosilor", spune-mi si cate greseli de ortografie ai facut in cele doua comentarii! )

  • Draga El, mia culpa pentru greselile gramaticale. Iti sugestionez si tie sa revizuiesti putin folosirea corecta a ghilimelelor. Ideea principala a comentariilor noastre este bazata pe conceptul ca nimeni nu detine adevarul absolut. Ne-am cistigat cu greu libertatea aceasta de a ne exprima gindurile si opiniile liber. Iar daca inca mai sint persoane care, inca ,nu vor sa accepte aceste discutii ca pe niste dialoguri constructive atunci, cu siguranta, nu isi au locul aici.

  • Roxy,
    Nu m-ai ascultat! Iar ai facut-o de oaie! Pentru inceput,te rog sa-ti revizuiesti modul de adresare... nu as putea sa fiu nici macar in visele mele cele mai urate " dragul" unei pro-basiste sau pro-PDL-iste, chiar daca te ascunzi in spatele unei atitudini neutre, intretinuta prin fraze de genul..." Ne-am cistigat cu greu libertatea aceasta de a ne exprima gindurile si opiniile liber".
    Apoi, expresia folosita " mia culpa ", ma faca sa-mi para rau ca te-am bagat in seama! Daca nu cunosti forma latina corecta, cauta pe internet, dar nu te mai fa de ras!!!
    Cu finalul sunt de acord...multe persoane care posteaza comentarii, "nu-si au locul aici".

  • Dragul meu El,in ciuda imperfectiunilor noastre gramaticale nu putem renunta la opozitie. Cu cine ti-ai mai masura valoarea daca nu ai avea adversari? Chiar iti este atit de dor de totalitarism?!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj din zonă a încercat să cum­pere niște voturi de…

10 ore ago

ADR Vest: Urgența din Deva, exemplu de bune practici la nivelul Regiunii Vest

Șeful județului a vizitat, ieri, noua Uni­tate de Primiri Urgențe a Spitalului Jude­țean de Urgență…

10 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că echipa pe care o conduce a reușit o…

10 ore ago

Bulina neagră

Silviu R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată, după ce a…

10 ore ago

Protest AUR la Deva

Câteva sute de membri şi sim­pa­tizanţi ai Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), filiala ju­de­ţeană…

11 ore ago

Vața de Jos: Investiții cât pentru 10 comune, la un loc

Magdalena Șerban Cu proiecte care însumate depă­șesc 27 de milioane de euro, bani câștigați prin…

11 ore ago