Mirel Dubar, un nou mandat de lider al PSD Şoimuş

Mirel Dubar (foto) a fost ales, cu unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Şoimuş, obţinând astfel al doilea mandat în fruntea social-democraţilor din această comună. Consilier local în Şoimuş, Dubar este de patru ani la cârma organizaţiei PSD din comună.
În cadrul adunării de alegeri de vineri, a fost votat şi biroul de conducere al organizaţiei comunale, format din 15 membri: preşedintele, şapte vicepreşedinţi, un secretar, un trezorier şi cinci membri. Mirel Dubar susţine că în proporţie de 70-80 la sută, biroul de conducere a fost întinerit. Tot la alegerile din acest weekend, Marcela Lucaci a fost aleasă în fruntea femeilor social-democrate din comuna Şoimuş. La Tineret, Marcel Nicuşor Vasile a reuşit să câştige al doilea mandat de preşedinte. În fine, la pensionari, Cornelia Maier este noua preşedintă a acestei organizaţii.
Pentru conferinţa judeţeană, care va avea loc în 3 octombrie, organizaţia PSD Şoimuş va fi reprezentată de 11 delegaţi. Asta, pentru că în prezent, numărul membrilor organizaţiei se ridică la 500. „Avem patru propuneri pentru candidatul la postul de preşedinte al CJ Hunedoara, de la anul. Este vorba de deputatul Laurenţiu Nistor, directorul Minvest, Daniel Andronache, Dorel Rusu şi eu”, a declarat Mirel Dubar, preşedintele PSD Şoimuş. (A.Năstase) 

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Auzi la asta---- ''si eu'' !!! Halal politician !
    Dar nici nu ma mira la cat de prosti sunt oamenii de lau votat inca odata desii omul are problem cu legea...lasai sa sufere ! Vai si amar de partidul vostru, de doctrina voastra si de oamenii care va conduc-ati pierdut tot ce inseamna demnitate, moralitate si respect de sine.
    Ne meritam soarta cu astfel de oameni !

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

14 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

14 ore ago