Categories: ActualitateFlash

Mircia Muntean s-a înscris în PDL

Cristina Ghenea

Fostul primar al municipiului Deva, Mircia Muntean (foto), s-a înscris ieri în PDL. Acesta a renunţat la funcţia de vicepreşedinte al UNPR şi se pregăteşte să candideze la alegerile parlamentare din toamnă, pe listele noului său partid.

„Am ales echipa câştigătoare“

După un an şi trei luni de zile de la înscrierea sa în UNPR, Mircia Muntean a semnat ieri adeziunea la PDL, fapt preconizat de zvonistica politică încă de la excluderea acestuia din rândul liberalilor. Astfel, fostul primar al devenilor a trecut, din nou, într-un partid cu doctrină de dreapta, de data aceasta, însă, alăturându-se unei „echipe câştigătoare“ – după cum a precizat chiar el, ieri, la semnarea adeziunii. „Am decis să fac parte din echipa PDL, alături de care am lucrat în ultimele şase luni de zile, şi să continui cu pregătirea alegerilor generale din această toamnă. Nu am negociat pentru o funcţie în partid, am venit să muncesc în echipă şi cred că PDL-ul se află acum pe un trend bun şi că, în toamnă, vom fi câştigătorii alegerilor“, a declarat Mircia Muntean. Acesta a adăugat că perioada în care a fost membru al progresiştilor a reprezentat „o etapă de tranziţie“ în cariera sa politică şi că va informa conducerea UNPR despre decizia pe care a luat-o, precizând, de altfel, că este recunoscător pentru sprijinul de care a avut parte în acest partid.

Are tot sprijinul liderului PDL

Întrebat dacă va candida în alegerile parlamentare, fostul primar a menţionat că urmează ca, în urma efectuării unor sondaje, să ia o hotărâre şi în ceea ce priveşte acest lucru. Preşedintele filialei judeţene PDL Hunedoara, Dorin Gligor, l-a asigurat de tot sprijinul său, declarându-se convins că „Mircia Muntean ar putea câştiga alegerile parlamentare în mai multe colegii din judeţul Hunedoara“. „Este o satisfacţie pentru mine faptul că Mircia Muntean s-a alăturat PDL-ului. Acum, vom fi o echipă şi mai puternică, vom rămâne consecvenţi principiilor de dreapta şi sunt sigur că timpul ne va da dreptate“, a declarat Dorin Gligor.
Rămâne de văzut dacă Muntean îşi va putea păstra postul de consilier local în CL Deva, pe care îl ocupă, el fiind ales pe lista Uniunii Social Populare.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Brava Mircica, ai ales echipa castigatoare, normal si chioru a castigat la referendum. Asa sunteti voi astia din PDL, castigatori :)))

  • MIrcea Munteanu presedinte PDL pe municipiul Deva si vicepresedinte pe judet. Este o chestiune absolut obligatorie si....imediata.
    El a obtinut scorul electoral bun pentru PDL in locale, altfel aveau 10 % maxim.
    Bravo Mircea...e timpul sa dai alta fata acestui partid in Deva.

  • Bravo Mircica.
    Esti tare !
    Da' cu "echipa castigatoare"...nu te arunca prea ...ai putintica rabdare .

  • Domnule Mircia, la inceput multa lume a crezut in tine, da' acum de cand te dai cu Chioru' , parca si te asemeni cu el!

    Pacat, de cei care v-am votat! (in trecut bineinteles)

  • Domnul Mircia Muntean spune ca nu a negociat cu PDL-ul nimic , dar intr-un alt articol spunea ca va trece la partidul care-i ofera sa participe la parlamentare in colegiul care vrea dansul. De ce minte ?

  • Asa partid asa membru. Mincinosi cu totii. Aici este de tine, la manipulatori si la securisti. Nu degeaba te-a facut si pe tine Oprea COLONELO. Ce faci acum renunti la grad daca ai plecat de la Oprea.
    Esti un personaj de cea mai joasa speta un Dinu Paturica al zilelor noastre. Bine ca s-a scapat PNL ul de tine. Problema lor e ca mai au multi de care trebuie sa scape ca sa fie un partid adevarat liberal.
    Cu titi balint presedinte la Deva probabil ca cerinta de baza a membrilor din organizatie este sa fie alcolisti si tupeisti.

    Ce sa facem astia sunt oamenii(tupeistii) de partid.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

22 de ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

22 de ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

22 de ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

22 de ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

22 de ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

22 de ore ago