Mircia Muntean, pe listele USL la parlamentare?

Sorina Popa

Alegerile parlamentare se apropie, însă, în judeţ, deocamdată, lucrurile nu sunt foarte clare, în special în barca PSD.
Asta, după ce UNPR şi PSD au semnat un protocol, primii obţinând de la social-democraţi câteva zeci de posturi de parlamentari în întreaga ţară. Nu se ştie numărul exact, unele surse susţin că e vorba de 30 de mandate de deputat şi 10 de senator, iar altele, că sunt 20 de posturi de deputat şi 10 de senator. În fine, la această oră, se vehiculează informaţia că, în judeţul nostru, UNPR ar primi un post de parlamentar (pentru Camera Deputaţilor), post pe care, mai mult ca sigur, va candida Mircia Muntean (foto), fostul primar al Devei, vicepreşedinte naţional al UNPR.

Cinci colegii de căciulă

Având în vedere declaraţiile liderilor USL, că parlamentarii uniunii îşi vor păstra colegiile pe care le-au ocupat la precedentele alegeri generale, atunci, ar rămâne pentru UNPR unul din cele trei colegii – Petroşani -Aninoasa-Petrila, Orăştie-Geoagiu  şi Hunedoara – , ocupate la această oră de parlamentari PDL.
„Noi nu avem nimic împotrivă în legătură cu această situaţie. Este problema celor de la PSD cum negociază cu UNPR. Este clar, însă, că nu suntem încântaţi că am putea fi colegi pe liste cu Mircia Muntean”, a declarat Tiberiu Balint, vicepreşedinte PNL Hunedoara.
Laurenţiu Nistor, liderul social-democraţilor hunedoreni, susţine că locurile de parlamentari se vor împărţi jumătate-jumătate între ACD şi PSD Hunedoara. „Cinci colegii vom avea noi, cinci le revin celor de la ACD (PNL şi PC). Nu ştim, deocamdată, câte posturi revin UNPR-ului la nivel naţional”, a declarat Nistor.
Mircia Muntean, cel mai probabil, va candida la alegerile generale pentru un post de parlamentar. Deocamdată, el nu a anunţat pe care colegiu va candida.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Era o miscare previzibila pentru un "zombie".Asa ca, Mircia pune-ti de pe acum la treaba copii, familia, lingaii si convinge-i pana la toamana pe hunedoreni sa te voteze !

  • Un politician adevarat trebuie sa poata linge imediat acolo unde a scuipat. Mircia este un politician adevarat.

  • Cei de la PSD ar trebui sa nu uite ca au semnat un acord cu cei de la PNL si PC cand sa format USL deci probabil ar fi mai bine sa nu se bage in seamana cu toti cei care stiu ca nu au sanse la parlamendatre si vor sa faca aliante

  • Intr-adevar, Mircia este cel mai tare politician al nostru, al devenilor.
    Iti trebuie "stomac" ca sa poti minca atita "rahat" si mai ales ca trebuie sa-l schimbi asa de des, acum e de la PNL, mai apoi de la PDL, dar sa-l serveasca si pe cel de la PSD, deja este de putinta unui campion!!??
    Sa-i uram :SUCCES! ca aia cu "succesuri", nu mai tine !!??
    :)

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

20 de ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

20 de ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

20 de ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

20 de ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

20 de ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

20 de ore ago