Mircia Muntean ar putea reveni în PNL

Astăzi, conducerea PSRO se va întruni într-o şedinţă a Biroului Permanent Naţional pentru a decide dacă va fuziona sau nu cu PNL. La luarea unei decizii va contribui şi preşedintele PSRO Hunedoara, Răzvan Mareş, iar din echipa de negocieri cu liberalii din partea socialiştilor români va face parte Mircia Muntean (foto), proaspătul primar ales al Devei şi fost membru de frunte a PNL.
„Fuziunea cu PNL va fi una dintre temele pe care le vom discuta în şedinţa BPN. Decizia mea va depinde de ceea ce ne va spune Mircea Geoană. Din echipa de negocieri cu PNL va face parte Mircia Muntean”, a afirmat Răzvan Mareş. Întrebat despre cum va arăta Consiliul local (CL) Deva în cazul în care fuziunea va fi parafată, acolo unde PSRO a semnat un protocol de aliere cu PSD, pentru a forma o majoritate, lăsându-i pe liberali în opoziţie, Răzvan Mareş a spus că totul rămâne cum s-a stabilit. „Vineri va avea loc şedinţa de constituire a CL Deva şi nu se va schimba nimic. Chiar dacă va fi sau nu o alianţă cu PNL, protocolul semnat cu PSD rămâne valabil, la fel şi înţelegerea cu ALDE şi UDMR”, a subliniat Mareş. Dacă fuziunea PSRO cu PNL va fi parafată, numărul consilierilor locali liberali din legislativul local al Devei va creşte de la cinci la 11, iar primarul ales Mircia Muntean se va întoarce în partidul din care a fost exclus cu mai mulţi ani în urmă. (N.Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Doamne, ce clare și simple sunt explicațiile distinsului om politic Răzvan Mareș. Seninătatea cu care perorează este amețitoare. Un partid socialist respectă PSD dar fuzionează cu PNL. Drăguț nu ? Pentru ce toate acestea ? Pentru ca grupul din jurul lui Mircea Geoană să nu rămână fără colegiu...că familia lui '48 este în fiecare cameră. Toate acestea nu puteau să se întâmple fără binecuvântarea...electoratului.

  • Doamne fereste, sa ramana actuala conducere PNL cu Tampau presedinte, o sa iasa foarte prost rezultatul si in toamna. Baiatul asta nu a facut nimic ptr. judet el a reusit datorita conjuncturii si sprijinit de Molot. Foarte bine ca i-a intors spatele lui Molot , ca sa vada pe cine a sustinut....o merita din plin. Cu toate mizeriile pe care le-a facut Molot, totusi judetul Hunedoara era galben. Acum de cand acest baiat Tampau...un frustrat, intreg judetul este rosu.Acestea sunt realizarile lui Tampau, si mai are in toamna pretentia de a ne mai cere un mandat de deputat.Iar alianta cu UNPR...ce sa mai discutam! Pana cand nu vor lasa oamneni noi care vor intradevar sa faca ceva, si ei sa plece ....nu se va intampala nimic! Dar este greu cu acestia ....

  • ...Cu toate mizeriile pe care le-a făcut Moloț totuși județul Hunedoara era galben...Mi se pare o formulare halucinantă. Adică poți face în numele partidului orice potlogărie ? Sunt sigur că așa a crezut și Moloț. Dacă partidul e la putere nimeni nu îl va întreba nimic. Da, nu a fost singurul cu o astfel de concepție. Îi regăsim în toate partidele. Am scris formulare halucinantă ? Mai halucinantă este concepția care o generează. Apoi, Bogdan Țîmpău l-a trădat pe Moloț ? Ca să nu îl trădeze ce ar fi trebuit să facă ? Să meargă cu el la Bârcea ? Da, Bogdan Țîmpău nu este nimerit să conducă partidul dar asta nu înseamnă că e singurul vinovat de pierderea alegerilor. Bine, conducerea județeană trebuie aleasă de membri partidului. Niciodată nu se poate explica o astfel de situație prin culpa unui singur om, fie el și Bogdan Țîmpău.

  • Mircia Muntean a facut PNL-ul sa infloreasca in judet. Molot, cu atat mai putin Tampau & co erau nime-n drum daca nu era Mircia Muntean. Oricum, partidul nu va mai fi niciodata cum a fost cand a fost primarul presedinte la judet.

  • Așa este. Mircia Muntean a ridicat PNL în județ. Dar, cine l-a pus să facă potlogării, afacerea Shell ? Una-i una, alta-i alta.

  • Pana la urma platesc toti pentru incalcarea legii!
    Daca eram intr-o tara in care cetatenii sunt respectati acest personaj n-ar fi avut dreptul sa candideze.
    Cine va plati noile alegeri dupa ce el va fi arestat?
    Astept parlamentarii si restul profitorilor sa plateasca pentru mizeriile care le fac acestui popor.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago