Categories: Actualitate

Minor bătut și jefuit de doi drogați

Maximilian Gânju

Suspecții i-au luat telefonul minorului pentru a face rost de bani cu care să-și cumpere etnobotanice.Imediat după ce
l-au tâlhărit pe adolescentul de 16 ani, suspecții au revenit la locul faptei pentru a „observa” cum polițiștii fac cercetarea. Deși victima i-a văzut, de teamă nu le-a zis anchetatorilor.

Tupeu fără margini
Minorul de 16 ani, din Hunedoara, a plecat la plimbare într-un parc, unde s-a întâlnit cu un amic. După o perioadă, cei doi s-au dus spre casele lor, dar victima a traversat car­ti­e­rul Micro 4 și a fost acostată de cei doi sus­pecți. ”I-ar fi cerut să stea împreună să fu­meze o țigară și amândoi s-ar fi așezat pe treptele scării G din fața ușii de acces în blo­cul C3.La un moment dat, persoana vă­tă­mată și-ar fi scos din buzunarul drept al pan­talonilor telefonul mobil marca Samsung Galaxy A52, pentru a vedea cât era ora, iar in­culpatul i-ar fi solicitat să pună muzică. Persoana vătămată ar fi refuzat și l-ar fi in­tro­dus în buzunar, motiv pentru care incul­pa­tul i-ar fi introdus mâna în buzunarul pan­talonilor de unde ar fi scos telefonul, iar cum persoana vătămată ar fi prins cu mâna de el, refuzând să-i dea drumul, ar fi fost atacată din spate de către celălalt suspect. Ar fi lo­vit-o prin surprindere cu pumnul în zona ce­fei și ulterior cu coatele în zona trunchiului, acțiune care ar fi determinat căderea ime­diată a persoanei vătămate minore”, se ara­tă în dosar. Telefonul mobil în valoare de aproape 1.700 de lei a fost vândut de către unul dintre suspecți cu circa 500 de lei. Imediat după jaf, unul dintre cei doi tâlhari a revenit la locul faptei ca să observe ce fac polițiștii. A fost legitimat de aceștia și lăsat să plece întrucât victima n-a avut curaj să le spună că individul oprit este unul dintre autori. Anchetatorii au mai stabilit că ambii suspecți sunt consumatori de droguri, unul având 31 de ani iar celălalt 23 de ani, și au urmărit în urma comiterii infracțiunii să facă rost de bani pentru ”prafuri”. Indivizii sunt judecați pentru infracțiunea de tâlhărie calificată la Judecătoria Hunedoara, primul termen fiind stabilit pentru ultima săptă­mână din această lună.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

3 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

19 ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

19 ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

19 ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

19 ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

21 de ore ago