Ministrul Justiţiei, în vizită, în judeţ

03 ministru
Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc (foto), împreună cu şapte membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) vor face mâine, 29 octombrie, o vizită oficială la Judecătoria Hunedoara. Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman, la sediul Judecătoriei Hunedoara au fost făcute lucrări de extindere şi modernizare, investiţie aflată în stadiu de finalizare, la a cărei inaugurare va fi prezent şi ministrul Robert Cazanciuc. Reprezentanţii CSM şi ministrul Justiţiei vor veni în judeţ în urma invitaţiei făcute de magistraţii hunedoreni. (N. Bumbac)

Un gând despre „Ministrul Justiţiei, în vizită, în judeţ”

  1. Am fost prezent ,am solicitat sa pun si eu o intrebare la Ministrul de Justitie ,mi s-a cerut buletinul ,dupa ce l-am dat ,nu mi s-a dat voie ,s-a intru in Judecatoria Hunedoara si nici sa pun vre-o intrebare la domnul ministru ,e rusinos si dureros ca la magistrati din Hunedoara le este frica de intrebarile cetatenilor ,asa se face coruptia ,se fac abuzuri grave in justitie si nu au raspundere .

    Vorbiti de dreptate ,am castigat la CEDO si am fost achitat in Romania dupa 16 ani de procese si ce credeti ca s-a intamplat ,nimic ,nici un politist ,procuror ,judecator dat afara din sistemul public de stat pentru ca , m-au rapit ,torturat ,talharit ,violat domiciliul si privat de libertate nevinovat .In legea penala din data de 01-02-2014 s-a dat dreptul la detinuti sa comunice online ,directorii de penitenciare nu vor sa le acorde acest drept ,statul roman plateste pentru fiecare detinut 2800 de lei lunar ,au bani de unde sa le cumpere calculatoare sa poata comunica cu familia prin internet ,s-a faca petitii catre autoritati prin internet ,nu li se acorda acest drept ,de ce le este frica ,pentru ca ,vor spune adevarul despre abuzurile la care sunt supusi in penitenciar ?

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.