Categories: Electorale

Ministrul Energiei, despre candidatul ALDE la Primăria Deva: „Ovidiu Popa ştie nevoile, dar şi oportunităţile comunităţii devene”

Sorina Popa

Ieri, conducerea judeţeană a ALDE Hunedoara a organizat o conferinţă de presă, la care a participat şi ministrul Energiei, Toma Petcu (foto în stânga). Acesta a venit să-l susţină pe Ovidiu Ioan Popa (foto în dreapta), candidatul ALDE pentru Primăria Deva.
„Beneficiez de prezenţa domnului ministru. Am vorbit cu el în ultimele zile despre Termocentrala Mintia şi în mod deosebit de termoficarea municipiului Deva. Termoficarea depinde de agentul de la Termocentrala Mintia. După cum ştiţi, reţeaua secundară aparţine municipiului Deva. Doar apa caldă vine de la Mintia. Din păcate, s-au pierdut 10 ani în ceea ce priveşte modernizarea reţelei de termoficare. De ce spun asta? Pentru că se puteau atrage bani de la Guvernul României. Sunt modernizate 68 la sută din punctele termice, iar 32 la sută este reţea veche. Vedem că zilnic se sparge reţeaua. Prioritatea este ca acest tip de încălzire să fie modernizat. Este nevoie şi de contorizare la beneficiarul final. Este clar că investiţia nu se poate face într-un timp scurt, ci în aproximativ trei ani. Sunt sute de cereri de rebranşare. Sunt peste 12.000 de locuitori ai Devei racordaţi la sistemul centralizat de termoficare. Concomitent vor trebui făcute anvelopările blocurilor, pentru reducerea până la minimum a pierderilor. Termocentrala Mintia asigură căldura şi apa caldă pentru toată Deva. Dacă ne gândim la costuri, în viitor, încălzirea în sistem centralizat va lua faţa celei individuale. În următorii cinci ani să asigurăm această distribuţie în sistem centralizat în toată Deva”, a declarat Ovidiu Ioan Popa, candidatul ALDE pentru funcţia de primar al municipiului Deva la alegerile din 5 noiembrie 2017.
„Candidatul nostru, Ovidiu Ioan Popa, camaradul nostru, este un om care cunoaşte foarte bine administraţie. Ştie care sunt oportunităţile, dar şi nevoile acestei comunităţi. Un om care are un sprijin foarte mare, foarte puternic pentru a reuşi. Este o bătălie grea, importantă. Dar, oamenii cred că se îndreaptă, încet, încet, către oameni care le spun adevărul şi care-şi asumă lucrurile pe care le fac. Cred că Ovidiu are capacitatea să facă lucruri bune pentru deveni şi are tot sprijinul meu nu doar pe problemele Mintiei, ci pe tot ce ţine de guvern. Încet, încet, ALDE dovedeşte că devine a doua forţă politică. Este un obiectiv de care ni l-am propus încă de la lansare. Ovidiu poate dovedi că ALDE merită să fie a doua forţa politică. Echipa care-l susţine este una puternică”, a spus Toma Petcu, ministrul Energiei, la Deva.

(Comandat de Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor – ALDE, cod unic de indentificare mandatar financiar: 51170002. Operator economic S.C. Media Hunedoreană S.R.L. Deva, tiraj: 3.300 exemplare.)

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

17 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

17 ore ago