Categories: Electorale

Minciuna, sigla USL – armele lui Nistor în rãzboiul cu alegãtorii

Nu cred că există om în ţara asta, care să nu fi fost indignat şi mâhnit, de felul cum a fost minţit zeci de ani de cei care au condus, şi de modul în care a fost  tratat după ce domniile lor şi-au atins scopul. Şi nimeni nu a făcut nimic. Astăzi, nu vreau să vorbesc prea mult, las documente oficiale să arate cine minte în faţa alegătorilor. E mult, prea mult!
De departe, atât pentru mine, cât şi pentru alţii, campionul minciunilor şi al jignirilor faţă de toată lumea este Laurenţiu Nistor. Am să fiu scurt şi precis. În toate materialele apărute în presă despre averea dumnealui şi modul în care a fost făcută, a atacat virulent pe toţi şi a negat absolut totul. Nu am cerut nimic, decât să spună adevărul şi modul incredibil în care a fost dobândită doar din salariul de la stat, într-un timp relativ scurt, o avere demnă de cei mai îndrăgiţi actori din lume. În ceea ce priveşte activitatea sa în parlament, s-a remarcat doar printr-o luptă corp la corp cu deputatul PDL Boureanu, în timpul unei moţiuni de cenzură, din care a ieşit destul de şifonat, asta şi datorită vârstei.
Dragii mei, de 20 de ani, asistăm la aceeaşi poveste; ei ne mint frumos, iar noi nu facem nimic. Este atât de vizibil că astăzi, România are două ţări. O ţară a celor care muncesc cinstit şi trăiesc la limita sărăciei, crezându-şi conducătorii, şi o ţară a celor care ne conduc, ne mint şi ne fură, şi trăiesc ca-n Paradis. Pentru a echilibra  balanţa dintre cele două Românii, şi pentru binele nostru  şi al copiilor noştri, nu trebuie  să facem mare lucru. Pe 9 decembrie, să NU MAI VOTĂM pe nici unul dintre cei care ne-au condus, minţit şi furat timp de 20 de ani, oricare ar fi ei, şi indiferent de ce ne-ar spune vecinul, primarul sau partidul.
Mai jos, aveţi datele extrase din declaraţia de avere a lui Laurenţiu Nistor, postată pe site-ul Camerei Deputaţilor. Sunt documentele oficiale.
Averile declarate:
Terenuri: în Bejan, 0,74 ha, în Păuliş, 1,4 ha, în Şoimuş, 0,58 ha, în Bejan, 0,56 ha, în Bejan, 2 ha, în Bejan, 3,02 ha, în Bejan, 0,6 ha.
Clădiri: 1 apartament în Deva, 1 casă în Bejan, Anexe gospodăreşti în Bejan.
Autoturisme: 1 VW, 1 Peugeot.
Conturi şi depozite bancare:
1.498,27 lei la Banca Transilvania
109.684,75 lei la Banca Transilvania
126.180,37 lei, la Banca Transilvania
45.206,72 lei, la BRD Sibiu
5.916 euro la Intesa San Paolo
2.410 dolari la BCR
51.460 lei, la Banca Transilvania
44.311,43 lei la BRD Deva.
Acţionar la SC Reparaţii Serv Cim – 96.000  de lei dividende şi la SC Trak Trans – 200.000 de lei dividende.
Cu ocazia sărbătorilor, vreau să-i transmit RUŞINE, lui Laurenţiu Nistor. RUŞINE, MINŢIŢI nişte oameni care cândva au avut încredere în dumneavoastră, care acum trăiesc la limita sărăciei, în timp ce dumneavoastră aveţi tot ceea ce vă doriţi.

Draia Daniel Ovidiu, candidatul PP-DD la funcţia de deputat în Colegiul Brad-Valea Mureşului

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Bravo domnule Draia, esti barbat ca ai curajul sa arati adevarul.Romani veniti alaturi de oameni ca Draia, poate asa scapam de relicvele din politica.Sa te ajute Dumnezeu, si ai votul meu!

  • nesimtit ce esti ... ai dovezi clare ? de ce nu te ai dus la intalnire sau dezbatere publica cu domnul nistor? se vede ca atata sti sa acuzi.. oricum nu ai nici o sansa prin com,portamentul asta de om nebun pe 9 decedmbrie alaturi de pdietenii tai pp dd si prm soimus la barcea....pa

  • Koari sau kakari?Dupa 9 dec.2012 idolul tau va deveni istorie si va putea sa-si pasuneze si sa-si mulga vacile pe terenurile luate cu japca in com.Soimus.

  • Domnule Draia sunt un cititor al ziarelor locale , dar nu am mai intalnit un candidat asa de inrait ca tine ,ai ajuns sa fierbi in suc propriu. Probabil ai ajuns in culmea disperarii impreuna cu doamna care iti redacteaza articolele, este MARE RUSINE pentru un tanar ca tine felul cum faci campanie electorala, cum poti sa spui ca deputatul minte in fata alegatorilor. Am citit un articol in care deputatul spunea ,, Cât despre declaraţia de avere a deputatului Nistor Laurenţiu, vă pot spune că este pe site-ul Parlamentlui şi poate fi văzută de oricine''.Te-ai erijat in purtatorul lui de cuvant ca sa-i prezinti tu declaratia de avere , nu cred ca te-a solicitat nimeni. Mai drogatule , nesimtitule si mincinosule tu nu ai ani de viata cati ani de munca are deputatul si te intereseaza averea lui mai bine sa-ti vezi lungul nasului si apoi sa ai curajul sa mai vorbesti.

  • Cu relicve ca Draia ,,dodo vio, remus cernitu nu se poate face politica doar cacealma PP-DD -ista. Oare merge agricultorul Draia sa pasuneze vacile pe terenurile agricole ale deputatului sau le cere in arenda pentru invatacelul si finantatorul sau si al asociatlui Mihai Irimie.

  • Are avere mare de care se stie ,oare cati dintre voi aveti asa avere care cititi acest ziar ?

  • Cum dracu se face ca scheletii astia ambulanti precum Nistor au averi cu nemiluita si ai dracu nici nu au bunul simt sa se mute la Bejan...Voi astia care faceti bube de la cat pupati curu stafidit al preasfintiei sale Nistor, mai duceti-va dracu la munca si nu mai stati sa aparati un om de nimic care se plimba cu loganul prin Soimus si la Bucuresti isi plimba hoitul prin VW.Ajunge atata bataie de joc!!Sa se duca dracu si Nistor si tot USL-ul in frunte Ponta.Tot ce vad este o uniune condusa de un plagiator si de un adormit.

  • Bine spunea Rares traian in
    27 noiembrie 2012 la 23:13
    ,,Pe tine nu te doare sa recunosti cand furai in anglia?sau cand ai luat banii de la banca si te-ai tirat in tara?tu de ce nu recunosti?mai lasa-ne!'' De aici se vede cata rautate si minciuna zace in hoitul Draia. Mergeti dracului de prosti. Sau poate cere Draia ajutor asociatului Irimie ca are o armata de contabili la Soimcons sa-i calculeze uzura la pingele , deoarece sunteti foarte interesati de Nistor

  • Ma plictisecsc acasa,sunt un om de doi lei,stiu sa injur pe forumuri,etc.Vrea sa fiu in staff-ul lui Draia ca ma calific pt un post.

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago