Categories: Sport

Mihai Manea: „CNS Cetate Deva este mult superioară celorlalţi adversari!”

Devenii au suferit o înfrângere dureroasă la Ighiu, a doua a returului, şi tot în judeţul Alba, precedenta fiind la Galda de Jos, ironia sorţii, tot cu 0-1 şi tot dintr-un penalti. În ciuda faptului că s-au depărtat din nou de prima poziţie, alb-albaştrii au primit complimente de la antrenorul Ighiului, Mihai Manea (foto), cel care în urmă cu 13 ani îmbrăca tricoul lui CS Deva, în Liga a II-a.

„Îi doresc Devei să promoveze!”
Cu trei remize şi o înfrângere în retur, Performanţa Ighiu a obţinut prima victorie din această primăvară chiar împotriva unei candidate la promovare, CNS Cetate Deva. Succesul a fost de asemenea primul pentru Mihai Manea, ca antrenor în Liga a III-a. Tehnicianul de 36 de ani a afirmat că echipa sa şi-a dorit mai mult victoria, un fapt ce, la acest nivel, face diferenţa. „A fost o victorie muncită, jucătorii mei s-au dăruit, iar într-un meci echilibrat, cum a fost cel de azi, de obicei câştigă echipa care îşi doreşte mai mult victoria”, a spus Manea. Totuşi, după ce a remizat cu Lugoj şi Reşiţa şi a învins Deva, antrenorul Performanţei Ighiu afirmă că trupa hunedoreană este superioară celorlalţi adversari întâlniţi. „Din punctul meu de vedere, CNS Cetate Deva este mult superioară celorlalţi adversari întâlniţi de noi până acum. Noi vom juca la fel în toate partidele, dar îi doresc Devei să promoveze în Liga a II-a”, a afirmat Manea.

A apărat culorile trupei de sub Cetate
Iubitorii fotbalului devean şi-l amintesc pe Mihai Manea, care în perioada 2003-2004 a îmbrăcat tricoul echipei CS Deva, aceasta evoluând pe atunci în Liga a II-a. După plecarea de la echipa deveană, Manea a evoluat la Hassania Agadir, în Maroc, la Unirea Sânnicolau Mare, Zimbrul Chişinău şi Unirea Alba Iulia.
Tănase: „Fotbalul te loveşte când îţi e mai bine!”
Extrem de dezamăgit după eşecul de la Ighiu, Viorel Tănase, antrenorul devenilor, crede că trupa alb-albastră merita cel puţin un rezultat de egalitate. „Nu mă aşteptam să pierdem, dar după aspectul jocului meritam cel puţin un egal, nu mai zic de o victorie. În prima repriză ne-am creat trei-patru ocazii monumentale, după minutul 25, dar dacă nu marchezi, fotbalul te judecă. Nu am reuşit să-i desfacem pe cei de la Ighiu, o echipă bine organizată defensiv. Păcat, trebuie să analizăm această înfrângere, am făcut multe greşeli pe care trebuie să le remediem. Din păcate, fotbalul te loveşte când îţi e mai bine, dar asta e, mergem înainte, ne aşteaptă un meci greu cu CSM Lugoj, pe care trebuie să-l câştigăm”, a spus antrenorul lui CNS Cetate Deva. (Ovidiu Mănăstire)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

9 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

9 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

9 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

9 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

9 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

9 ore ago