Categories: Sport

Mihai Leu s-a întâlnit ieri cu Mike Tyson

Ovidiu Mănăstire

Fostul campion mondial de box profesionist, hunedoreanul Mihai Leu, s-a întâlnit ieri, la Bucureşti, cu Mike Tyson, una din legendele boxului mondial. Tyson a venit în capitala României pentru lansarea unei băuturi energizante, fiind invitat chiar în şedinţa Senatului României, întâlnindu-se de asemenea cu foştii mari campioni români, Mihai Leu, Leonard Doroftei şi Viorel Simion.

„Tyson, un sportiv extraordinar!”
Întâlnirea cu marele boxer american a fost o onoare pentru hunedoreanul Mihai Leu, care a aşteptat cu nerăbdare evenimentul. „Vă daţi seama că am aşteptat cu nerăbdare întâlnirea cu Mike Tyson. Chiar dacă a fost un sportiv controversat, Mike a fost un mare campion şi este un tip extrem de popular. Am discutat despre box, depănând amintiri din trecutul nostru ca sportivi”, a declarat Mihai Leu.

„Avem nevoie de soluţii pentru revigorarea sportului!”
Leu, în vârstă de 47 de ani, este conştient că boxul românesc este în decădere şi crede că este nevoie de soluţii pentru revigorarea întregului sport românesc. „E adevărat că boxul românesc este în regres, dar întreg sportul românesc este şi trebuie să venim cu soluţii pentru revigorarea lui. E greu în ziua de azi, ca boxer român, să ajungi în top, pentru că nu ai condiţiile necesare de a progresa. Dar, ca sportiv, trebuie să te pregăteşti în orice condiţii şi să profiţi de orice şansă care ţi se oferă”, a mai spus Leu.

Regretă dispariţia lui Gelu Simoc
Iniţiator al proiectului FC Hunedoara, alături de Dan Bobouţanu, Mihai Leu deplânge dispariţia lui Gelu Simoc, fostul preşedinte al Corvinului. „A fost o veste extrem de tristă moartea lui nea Gelu. Am aflat încă de duminică ce s-a întâmplat şi bănuiam că aici se va ajunge. A fost un om extraordinar, chiar îmi aduc aminte că am fost cu el la Timişoara, când ne-am întâlnit cu Mircea Lucescu, pentru semnarea actelor înfiinţării clubului. Şi dispariţia acestui club o consider o mare greşeală”, a încheiat fostul campion.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

8 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

8 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

8 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

8 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

8 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

8 ore ago