Mihai Leu a demisionat din Consiliul Local

Sorina Popa

Fostul campion mondial la box profesionist, Mihai Leu (foto), (PC) a demisionat, ieri, din funcţia de consilier local al municipiului Hunedoara.
„Mi-am dat demisia din Consiliul Local din respect pentru de cetăţenii municipiului Hunedoara”, a declarat Mihai Leu pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. „Sunt un om cu principii şi nu pot să îmi dau votul, aşa, oricui. Nu pot să fiu de acord cu primarul municipiului, iar acum, cu noua alianţă dintre PC şi PNL, ar trebui să votez cu el. Primarul nu a respectat nimic din ceea ce a promis hunedorenilor în campania electorală. De aceea, am luat decizia de a părăsi Consiliul Local Hunedoara”, a adăugat Mihai Leu.
Acesta a mai afirmat că vrea să candideze, anul viitor, la alegerile locale, pentru funcţia de primar al municipiului Hunedoara.

„Mă bucur că nu am ajuns să ne implicăm politic”

Liderul conservatorilor hunedoreni, Petru Mărginean, a declarat că nu a discutat cu Mihai Leu despre demisia lui. „Este decizia lui şi cred că este o problemă personală a lui cu primarul municipiului Hunedoara. Mă bucur că nu am ajuns să ne implicăm politic în legătură cu situaţia lui Mihai Leu. Dacă el vrea să candideze la primărie, trebuie să ştie că vor fi efectuate sondaje în acest sens”, a declarat Petru Mărginean.
Următorul pe listă pentru Consiliul Local Hunedoara, din partea PC, este Mihai Drăgoescu, preşedintele organizaţiei judeţene de tineret a acestui partid.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Mihai Leu se pretinde un om cu principii. Atunci poate ne explica si de ce ia bani de la primarul Aradului, Gheorghe Falca(trimis in judecat de catre DNA, pentru raliuri. Sau banii de la Falca nu au miros? Acest personaj este de-a dreptul penibil. Chiar crede ca daca vine el si da cu pumnul se rezolva toate problemele orasului? Probabil ca acum va pleca la PDL, ca doar asculta orbeste ce ii spune Falca.

  • In general Mihai Leu are o problema personala cu primarii Hunedoarei ca nu ii ingaduie chiar toate marsaviile. Cand o zbura porcul va fi primar - nici masina n-o mai conduce bine dar un municipiu ? ASTA NU E SPORT TINERE !!!!!!!!!!!!!!

  • CAMPIONULE CUM DE PRIMARUL SI VICEPRIMARUL A FURAT 7 MILIARDE DE LEI SI TU CA CONSILIER NU AI STIUT NIMIC,NU AI VOTAT IN CONSILIUL PENTRU ACEI BANI,NU TE CRED CA NU AI STIUT,DACA AI STIUT DE CE NU TE-AI IMPOTRIVIT,NICI NU AI AVUT CURAJ SA IESI PUBLIC SA SPUI CE SE INTAMPLA IN CONSILIU,ACUM NU MAI VREI SA LUPTI IMPOTRIVA ABUZURILOR,TE RETRAGI,ESTI ASA DE SLAB.

  • De ce nu mai dam crezare nimanui ? Ne ingroapa negativismul. Poate ca mihai ar fi un primar mai bun decat hada !!!!! Cu conditia sa nu aiba consilieri din familie. Sunt sigur ca iubeste Hunedoara mai mult decat o face actualul primar.

  • In primul rand isi iubeste mai mult afacerile decat Hunedoara, de aia nu i-a pasat de spatiul verde din fata la Kaufland - unde s-a mutat Banc Post - si unde nu a putut sa se desfasoare mult timp ca fostul primar nu i-a dat bucatica de pamant unde sa-si faca intrarea. Actualul primar i-a dat-o in sfarsit. Poate iubeste mai mult orasul ca actualul primar nu contest asta dar de la un boxer si pilot pana sa conduci un municipiu e cale multa. Chestia cu consilierii a mai spus-o si un alt primar (in capitata) si tot degeaba.

  • Nu i-a dat-o actualul primar, ci Schiau. Asa a ajuns sa il sustina pe Schiau in turul al doilea. Mihai Leu iubeste doar BANII. Acum ii primeste de la primarul Aradului, Gheorghe Falca, de la PDL. Prietenii stiu de ce!

  • D-le Vasile , oare de ce este in proces cu fostul primar de aproape 3 ani de zile ? Pentru ca l-a lasat sa-si faca mendrele ?

  • Mihai Leu si principiile ... Ma face sa rad. Asta nu are mama (vorba vine, ca ma-sa era TIGANCA), nu are tata cand e vorba de bani si de afacerile lui.
    Sa ne fereasca Dumnezeu ca dupa 4 ani de aventuri cu pocaitul Hada, Hunedoara sa intre intr-o alta aventura, mult mai palpitanta cu Leu ..
    Hada si cu taica-sau sunt copii marunti pe langa CLANUL LEU.. Sa-i vedeti pe astia cat sunt de flamanzi. Atunci sa vezi tunuri cu bani publici ..
    Oricum, in urma LEILOR nu ramane decat o mare TIGANIE, sau dezastru .. Luati si analizati toate locurile prin care a ajuns vreun LEU si vedeti ce a lasat in urma.. N-o sa vedeti altceva decat mari TIGANII ..
    Eu sper ca de aceasta data Dumnezeu sa le deschida ochii hunedorenilor si sa nu fie prosti ca in 2008. In caz contrar, isi merita soarta!!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

15 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

15 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

15 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

15 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

15 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

15 ore ago