Mihai Irimie: Nu am vrut sã mãrim taxele locale, ni s-a impus

Primarul din Şoimuş, Mihai Irimie (foto), a declarat că aleşii locali ai comunei au fost nevoiţi să voteze creşterea taxelor şi impozitelor locale cu 16 la sută, după ce prefectul de Hunedoara a trimis tuturor autorităţilor locale o adresă prin care cerea să se respecte Ordonanţa nr. 8/ 2013.
„Prefectul judeţului ne-a trimis şi nouă solicitarea să creştem taxele locale cu 16 la sută. Era specificat că, toate primăriile care au arierate trebuie să se conformeze cererii respective. Primăria Şoimuş înregistrează arierate de aproape 10 milioane de lei, inclusiv creditele bancare. Asta, din cauza primarilor de dinaintea mea, care au lăsat comuna cu atâtea datorii. Locuitorii comunei trebuie să ştie că nu primarul şi nici consilierii locali nu au vrut să mărească taxele şi impozitele, ci acest lucru ne-a fost impus”, a declarat Mihai Irimie, primarul din Şoimuş. (S.Popa)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Domnule primar IRIMIE si tu faci parte din categoria fostilor si actuali primari care au facut credite pentru primarie ca doar tu ai spus intr-o sedinta cu cetatenii din comuna noatra ca ai facut credit pentru apa , canalizare si apoi ai directionat banii in alta parte. Intr-un alt articol spuneai ca ai fost obligat de premierul Ponta sa maresti taxele si impozitele , acestea au fost votate in sedinta de consiliul local numai de consilierii PRM si PP-dd , dar ar trebui sa ai curajul sa spui ca ai nevoie de bani sa platesti personalul de la SOIMCONS , care a lucrat mai mult la curatenia drumurilor nationale si judetene nu cele comunale . In articolul de astazi impreuna cu Suri dai vina pe prefect , sau nu esti in stare sa recunosti ca trebuie sa respecti legea.

  • Este adevarat.. si nu este singura primarie care a primit o astfel de adresa din partea Institutiei Prefectului ca mai apoi, dl. Prim-ministru Ponta, sa abroge acest ordin si sa ameninte ca primariile care nu se conformeaza noilor cerinte (marirea taxelor si impozitelor locale cu 16%) nu vor mai primi nici un ban de la bugetul de stat..

  • SURINA tu mai scrii la ziaru asta, ca se aude prin targ ca bagi ceva colaborare cu Mircia la Barcea Mica CITY. hai pa ca avem treaba si tu ne tii din munca. hahahhahha. Surina ce penibila esti.

  • Ce minciuna mare . Ai vrut sa cresti impozitele ca sa iti mai vina ceva bani la buget ,pe care mai apoi sa ii bagi in firmele tale si a prietenului tau. Nu ti s-a impus nimic. Daca se impunea de ce la Deva au scazut impozitele. Domnule primar nu mai prosti lumea. Iti cunoastem afacerile tale. Si nu mai taia padurile comunei ca sa le vinzi la negru

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

2 zile ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

2 zile ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

2 zile ago