Medalii pentru pugilistele de la Hunedoara la Cupa României

În Sala Polivalenată din municipiul Sibiu s-au desfăşurat întrecerile ediţiei din acest an a tradiţionalei competiţii Cupa României adre­sate numai fetelor, băieţii având pro­gra­mată competiţia la Iaşi peste o săptămână.
Încă odată şcoala boxului hunedorean s-a evidenţiat, sportivele din municipul Hune­doa­ra obţinând rezultate deosebite. Cele trei reprezentante ale Clubului Sportiv Şcolar Hunedoara, care au evoluat pe ringul instalat în Sala Transilvania din Sibiu au obţinut ur­mătoarele rezultate: Iulia Tinca (foto stânga), încă junioară,este câştigătoarea medaliei de aur la categoria 57 kg, Maria Bodesteanu (cadetă) a câştigat medalia de argint la ca­te­go­ria 80 kg, iar Cristina Hengheriu (cadetă)
s-a clasat pe locul al treilea şi a cucerit medalia de bronz la categoria 48 kg.
De asemenea, Xenia Jorneac (foto dreap­ta), componentă a CS Hunedoara, a revenit în competiţiile interne de box (după o pauză de şapte ani), iar la competiţia de la Sibiu, ea a fost prezentă în finala de la senioare unde a întâlnit-o pe Eugenia Anghel (SCM Craiova). Victoria a fost decisă la puncte cu 3-2 în fa­voarea sportivei din Oltenia. Felicitări Xenia pentru revenirea în ring şi multe alte suc­cese! (N. Gavrea)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.