Categories: Sport

Măsuri sporite pentru derbiul Autobergamo – Informatica

Ovidiu Mănăstire

Derbiul Ligii I de futsal, Autobergamo Deva – Informatica Timişoara, va avea loc peste cinci zile, la Sala Sporturilor din reşedinţa judeţului. La meci se anunţă o sală arhiplină iar pentru a evita neplăcerile, clubul gazdă a emis un comunicat privind organizarea jocului.

Biletele, puse deja în vânzare
Pentru că Jandarmeria a anunţat că nu va permite accesul peste limita locurilor din Sala Sporturilor, clubul Autobergamo invită suporterii să-şi achiziţioneze biletele din timp şi să nu întârzie. Preşedintele grupării alb-vişinii, Dorin Popa, a emis un comunicat în numele clubului, cu măsurile organizatorice ale partidei de luni. „În vederea disputării în bune condiţii şi conform regulilor de securitate a meciului derbi dintre Autobergamo Deva şi Informatica Timişoara, care va avea loc în data de 21 noiembrie 2016, începând cu ora 17.00, vă informăm că accesul în sală se face între orele 16.00 şi 17.00, în limita capacităţii de ocupare a Sălii Sporturilor. Pentru a evita eventualele neplăceri, spectatorii pot achiziţiona bilete şi de la sediul clubului, situat în municipiul Deva, strada Sântuhalm,  numărul 146 A, telefon 0254-210855, de luni până vineri, între orele 8.00 şi 17.30 şi sâmbătă, între orele 9.00 şi 14.00. Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag”, se arată în comunicatul remis presei locale.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

3 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

23 de ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

23 de ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

23 de ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

23 de ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

23 de ore ago