Categories: EvenimentFlash

Mascaţii au „vizitat” Spitalul de Psihiatrie de la Zam. Percheziţii în cabinetele medicilor

Miercuri, 25 februarie, cabinetele mai multor medici de la Spitalul de Psihiatrie din Zam au fost perchiziţionate de o echipă de poliţişti de la Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) din cadrul Ministerului de Interne. Potrivit managerului spitalului Angelica Luca, totul s-a petrecut foarte rapid, iar oamenii legii nu au anunţat-o în nici un fel despre ce fel de controale este vorba.

„A fost o intervenţie a celor de la DGA, aşa scria pe uniformele lor, care au percheziţionat patru cabinete ale medicilor din spital şi au plecat. Mie nu mi s-a comunicat nimic, au stat de vorbă doar cu medicii. Nu pot să vă comunic dacă au ridicat documente sau alte obiecte, pentru că nu am aprobarea Ministerului Sănătăţii să dau astfel de informaţii”, a afirmat Angelica Luca, managerul Spitalului de Psihiatrie de la Zam.

Controalele efectuate în spitalul hunedorean au fost confirmate şi de surse din cadrul DGA. Potrivit acestora, în urma percheziţiilor au fost ridicate cu mandat de aducere mai multe persoane care au fost audiate. Printre acestea se numără cadre medicale, dar şi persoane care nu sunt angajaţi ai spitalului. În urma acestor acţiuni o persoană, care nu este medic a fost pusă sub control judiciar. Mai exact, este vorba de un dosar care vizează fapte de corupţie şi fals în înscrisuri petrecute la Spitalul din Zam, înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Ancheta este în faza incipientă, iar oamenii legii desfăşoară în continuare cercetări pentru a stabili întreaga activitate infracţională a suspecţilor. (Natalia Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

5 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

5 ore ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

5 ore ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

5 ore ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

5 ore ago

Învinuită de distrugere. Supărată că a pierdut, o femeie a făcut zob un aparat de păcănele

Femeia din Simeria, amatoare de jo­curi de noroc, și-a folosit poșeta drept armă în lupta…

5 ore ago