Marian Muntean meditează şi la plecarea din PNL

Oana Mihnea

La sfârşitul lunii trecute, consilierul local liberal din Deva, Marian Muntean (foto), a anunţat că a demisionat din Comitetul Executiv al organizaţiei judeţene a PNL. Deocamdată, demisia vizează doar această funcţie, dar nu este exclus ca acesta să divorţeze şi de partid.
În conferinţă de presă, co-preşedintele PNL Hunedoara, Bogdan Ţîmpău, a făcut referire la modul cum Marian Muntean a ajuns în PNL, acesta plecând din PP-DD. „Secretariatul partidului a primit demisia lui Marian Muntean din Comitetul Executiv Judeţean al PNL Hunedoara. Nemulţumiţi sunt în toată România, nu doar la PNL. Bineînţeles că există persoane care au mai multe aşteptări şi mai puţină răbdare, ca să zic aşa. Marian Muntean a venit în PNL cu ocazia facilitată de Ordonanţa nr.55, păstorită de domnul Dragnea. A fost primit cu braţele deschise. La acel moment au existat discuţii cu persoanele care conduceau organizaţia, acele persoane nu mai conduc acum şi există o dificultate de a dialoga, care poate va fi depăşită, poate nu“, a declarat Bogdan Ţîmpău, co-preşedintele PNL Hunedoara.
Bogdan Ţîmpău a precizat că va mai avea o discuţie cu Marian Muntean vizavi de decizia pe care a luat-o. Contactat de MESAGERUL HUNEDOREAN, Marian Muntean a spus că  nu există nici o şansă să se mai răzgândească. „Am luat această hotărâre ca să atrag atenţia asupra unor probleme din PNL. Orice decizie trebuie adusă la cunoştinţa conducerii judeţene pentru a-şi da acordul, nu se poate lua individual de către membrii de partid. Referitor la Ordonanţa nr. 55, beneficiarul acesteia este PNL, nu cei care au trecut la liberali. Ordonanţa a făcut ca numărul consilierilor locali ai vechiului PNL să crească, prin urmare, partidul a avut de câştigat. Nu sunt iresponsabil şi nu mă feresc să îmi spun punctul de vedere. Într-o organizaţie de partid trebuie să respecţi anumite lucruri ca să poţi duce la îndeplinire mandatul. Momentan, mi-am dat demisia din C.EX judeţean, dar mă gândesc şi la o demisie din partid“, a precizat Marian Muntean.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

19 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

19 ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

19 ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

19 ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

19 ore ago

Căutări reluate în cazul persoanei dispărute în lacul Sântămăria Orlea. Apa are 19 metri adâncime

Scafandrii au reluat, ieri, căutările în cazul persoanei date dispărută în lacul ba­rajului de acumulare…

19 ore ago