Maria Ştefănie rămâne la conducerea IŞJ Hunedoara

Ieri, la sediul Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice s-a desfăşurat concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general al judeţului. Profesoara Maria Ştefănie (foto) a promovat examenul cu brio.  
Deşi iniţial au fost două candidate admise în prima etapă de înscriere la concurs, ieri s-a prezentat doar una pentru susţinerea celor trei probe. Este vorba despre profesoara Maria Ştefănie, care a promovat cu 135,25 de puncte, din cele 150 posibile. Ca urmare a rezultatului, aceasta va rămâne la şefia Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara pentru o perioadă de patru ani şi cu posibilitate de prelungire de încă un an.
Contactată de MESAGERUL HUNEDOREAN imediat după afişarea rezultatului, Maria Ştefănie a precizat: „Doresc să îmi continui proiectele şi să îmi dau interesul şi mai mult pentru asigurarea calităţii actului educaţional, pentru dezvoltarea, formarea şi perfecţionarea resurselor umane. De asemenea, vreau să iniţiez cât mai multe programe şi oferte, tot în scop educativ, care să fie în acelaşi timp şi atractive pentru elevi“.
Maria Ştefănie a fost inspector şcolar general adjunct în perioada 14 august 2012 – 15 mai 2014. Începând cu 6 mai 2014, a fost numită la şefia IŞJ Hunedoara prin ordin de ministru, prin detaşare în interesul învăţământului. (O. MIhnea)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Politic e pusa....deci mai usor cu felicitarile.sa conduca ce?un sistem imbacsit care a tranformat educatorii in alergatori dupa hartii si credite din diferite cursuri ,proiecte si platforme.Astfel s-a diluat actul predarii,tinandu-l pe educator la limita de subzistenta si mereu flamand atat la propiu(Dupa hrana) ,cat si la figurat (dupa credite).e un control deplin al FMI ca educatorii sa fie tinuti asa de 25 ani incoace.Se actioneaza pe ruta FMI-guvernul Romania-Ministerul Educatiei-Inspectorate judetene-Directiune scoala-consiliul de administratie-Sindicat invatamant-Sef catedra-educator.

  • Aveti perfecta dreptate ca sistemul este imbacsit si vetust. Toti sefii de la deconcentrate au fost pusi politic. Doar doamna Maria Stefanie trebuie condamnata ? Oricum, ea are meritul ca in cadrul unui sistem cvasianchilozat actioneaza echilibrat impreuna cu adjunctele sale Lavinia Ilina si Marta mate.

  • Stimate domnule Moise Nicoara, mieluseii "botezati" politic sunt la fel de soiosi ca vechii carmaci pusi de PCR dupa accederea in partid. Putrgaiu a cuprins societatea in ansamblul ei. Mesagerul alearga dupa bani prin primarii si prin deconcentrate, dand cu periuta ba pe unu ba pe altu'. E adevarat ca rolul presei nu este exclusive de a face "seriale" din retinerile DNA, dar nici de a lauda personae, ci de a face reportaje despre fapte. Iar de astea sunt cam putine. Nu va chinuiti sa-i laudati, dumneavoastra o veti face degeaba. Presa insa nu. Banu', asta este singurul stapan al presei, si al oricarei puteri (fie politice, fie judecatoresti). Dumnezeu sa ne ierte si sa ne intelepteasca pe toti.

  • Ma numesc Victor Valer Lepadatu . Sunt din Petrosani , judetul Hunedoara . Am 38 de ani . M-am nascut in data de 17 februarie 1979 la Petrosani , judetul Hunedoara . Ma bucur sincer pentru ca doamna profesoara Maria Stefanie de la Partidul Social Democrat a ajuns Inspector Scolar General al judetului Hunedoara . Fostul Inspector Scolar General al judetului Hunedoara , Mos Ionel , l-a somat verbal pe Ioan Gheorghe Lepadatu sa-si de-a demisia din functia de Director de liceu , in 22 decembrie 2008 , odata cu venirea la Palatul Victoria a lui Emil Boc . Ioan Gheorghe Lepadatu a fost un Director de liceu corrupt care a luat bani grei de la elevi . Ioan Gheorghe Lepadatu a fost Directorul Colegiului National " Mihai Eminescu " Petrosani , judetul Hunedoara in perioada 1 aprilie 2003 - 1 aprilie 2009 .

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago