Mărfuri de peste 2,5 milioane de lei, confiscate de inspectorii antifraudă

Vineri şi sâmbăta trecută, inspectorii din cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă 5 Deva au fost, din nou pe fază, în cadrul Operaţiunii Filtru 2.
Ca urmare, aceştia au identificat în punctele de trecere a frontierei Nădlac – autostradă şi Cenad, şapte autovehicule care transportau produse textile (îmbrăcăminte) şi încălţăminte, produse de uz casnic şi anvelope fără documente legale de provenienţă sau care să ateste legalitatea transporturilor efectuate, cu scopul de a eluda plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat, fiind aplicate amenzi în cuantum de 65.000 lei şi confiscate bunuri în valoare de 604.486 lei.
În cursul lunii noiembrie 2017, în cadrul aceleiaşi operaţiuni, inspectorii antifraudă de la DRA 5 Deva au depistat în proximitatea punctelor de trecere a frontierei din aria de competenţă, mărfuri însoţite de documente fictive. Astfel, au fost confiscate mărfuri în valoare de 2.711.751 lei şi aplicate amenzi contravenţionale în cuantum de 200.000 lei.
„În perioada următoare, inspectorii antifraudă în cadrul Direcţiei noastre vor intensifica verificările în vederea creşterii conformării voluntare fiscale, la declarare şi plată, precum şi pentru asigurarea unui climat concurenţial onest, precizează inspectorul general adjunct Nicolae Silviu Mărgineanu, şeful Direcţiei Regionale Antifraudă 5 Deva. (N. M)

Un gând despre „Mărfuri de peste 2,5 milioane de lei, confiscate de inspectorii antifraudă”

  1. Pingback: Mesagerul Hunedorean : Mărfuri de peste 2,5 milioane de lei,… | JurnalulBucurestiului.Ro

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.