Mai sunt cinci zile pentru depunerea Cererilor Unice de Plată la APIA

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Hunedoara informează că până la acest moment au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2019, un număr de 15.146 cereri, din 17.562 fermieri programaţi.
Potrivit directorului executiv al APIA Hunedoara, Ioan Marcel Socol, depunerea Cererilor Unice de Plată se va încheia la data de 15 mai 2019, iar cei care nu se prezintă până la acest termen nu vor beneficia de sprijinul financiar acordat de APIA. Totodată, pentru a veni în ajutorul fermierilor, Centrul judeţen şi Centrele locale APIA din Deva, Hunedoara, Brad, Petroşani, Orăştie, Ilia şi Sântămăria Orlea vor avea program normal de lucru şi în weekend, sâmbătă şi duminică, 11 şi 12 mai.
Sprijinul financiar este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
Materialele de informare referitoare la Campania de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2019 sunt disponibile pe pagina de început a site-ului APIA: www.apia.org.ro, la link-ul
http://www.apia.org.ro/ro/materiale-de-informare/materiale-de-informare-anul-2019. (M.Crivăţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.