Categories: Actualitate

Magazinul primarului din Petrila, prădat

Patru hoţi au fost prinşi imediat ce au ieşit cu prada dintr-un magazin alimentar de pe strada Cimpa, din oraşul Petrila.

Magazinul, deţinut de familia primarului oraşului Petrila, Vasilică Jurca, a mai fost spart de câteva ori până acum. Noroc că tatăl primarului, care locuieşte în apropiere, a auzit alarma magazinului şi a sunat la 112. Aşa că hoţii nu au ajuns foarte departe. Ei au furat ţigări, băuturi alcoolice şi cafea.
Hoţii, patru persoane cu vârsta cuprinsă între 15 şi 43 de ani, au fost somaţi să oprească autoturismul în care se aflau cu tot cu pradă. Trei dintre ei au luat-o la fugă, unul aruncând un sac de rafie în care erau obiectele furate. În final, însă, toţi au fost prinşi, iar pe numele lor s-a deschis un dosar penal pentru furt calificat.
Primarul Vasilică Jurca a declarat că nu este pentru prima oară când i se sparge magazinul. „Cred că până acum l-au spart de 10 ori. I-au mai prins o dată”, a declarat Jurca pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. (A.Năstase)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

6 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

6 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

6 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

6 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

6 ore ago