Categories: Sport

Luptătoarea Denisa Fodor, medaliată cu aur la Cupa României

Ovidiu Mănăstire

Sportiva deveancă Denisa Fodor a cucerit medalia de aur la Cupa României la lupte pentru cadeţi, competiţie desfăşurată în finalul săptămânii trecute, la Târgovişte. Deşi accidentată la un picior, eleva lui Suraj Moravan a reuşit să câştige toate partidele în care a luptat şi să-şi adjudece prima poziţie la categoria 65 de kilograme.

A reuşit prin ambiţie
Aflată la o categorie de greutate superioară şi accidentată la picior, luptătoarea de la CNS Cetate Deva a trecut peste toate problemele şi a învins în toate partidele, adjudecându-şi medalia de aur, după ce în finală a trecut de o sportivă de la Drobeta Turnu Severin. „Iniţial, am vrut să participăm doar cât putea ea să ducă fizic concursul. Dar, ajunsă în finală, şi-a dorit mult medalia de aur şi am hotărât să lupte pentru ea. Tot ce a reuşit, a fost prin ambiţia ei şi merită toate felicitările”, a spus Suraj Moravan, antrenorul Denisei Fodor. În cadrul aceleiaşi competiţii, alţi doi deveni au fost aproape de podium. Astfel, Ionuţ Anca (58 de kilograme) şi Sergiu Mălăeşteanu (85 de kilograme) s-au clasat pe locul 5, ratând pentru puţin medaliile de bronz.

Cupa Cetăţii, la sfârşitul săptămânii
La sfârşitul acestei săptămâni, secţia de lupte a clubului devean va organiza a cincea ediţiei a „Cupei Cetăţii – Memorialul Valentin Carasiniu”. În jur de 200 de sportivi, de la cluburi din întreaga ţară, născuţi între anii 2001 şi 2009 se vor înfrunta sâmbătă, 3 decembrie, în sala de lupte a Colegiului Naţional Sportiv „Cetate” din Deva. „Este o competiţie de tradiţie, ajunsă la a cincea ediţie, la care vor fi prezenţi sportivi de la cluburi importante din ţară. Este destinată luptătorilor tineri, care reprezintă viitorul”, a precizat Suraj Moravan.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

34 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

20 de ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

20 de ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

20 de ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

20 de ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

21 de ore ago