Lui Moloţ i s-a respins cererea de scoatere de sub control judiciar

05-Molot1Ieri, la Tribunalul Hunedoara s-au judecat cererile lui Mircea Moloţ (foto), Tiberiu Balint şi Robertto Venter, de scoatere de sub control judiciar.

Astfel, cererea lui Mircea Moloţ a fost respinsă ca fiind lipsită de obiect, hotărârea instanţei fiind definitivă. Şi lui Balint i-a fost respinsă solicitarea de a fi scos de sub control judiciar, fiindu-i admisă doar o modificare a orarului de vizite la poliţie. În cazul lui Robertto Venter, instanţa a respins cererea de revocare a controlului judiciar, în schimb i-a admis alte doleanţe, printre care şi cererea de ridicare a interdicţiei de a lua legătura cu Mircea Moloţ, socrul său. Deciziile de ieri ale Tribunalului Hunedoara sunt definitive.
Trebuie precizat că Moloţ, Balint şi Venter au depus cererile cu privire la măsura controlului judiciar dispus de procurorii DNA începând cu 2 iulie până în 4 septembrie. Din datele oferite de reprezentanţii Parchetului, prelungirea măsurii nu a fost dispusă până ieri, 3 septembrie, deoarece nu a expirat cea dispusă anterior. (N. Bumbac)

Un gând despre „Lui Moloţ i s-a respins cererea de scoatere de sub control judiciar”

  1. Purcele, Purcele, nu te liniștești de loc. Te zbați ca peștele pe uscat.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.