Categories: Ultima Ora

Ludovic Orban, noul președinte al PNL

Ludovic Orban (foto) a devenit sâmbătă noul preşedinte al PNL, obţinând o victorie zdrobitoare în faţa lui Cristian Buşoi. Rezultatul votului a fost unul extrem de clar: Ludovic Orban a obţinut 3.518 voturi, Cristian Buşoi, 952.
„Să facem opoziţie pe toate fronturile”
„Îmi doresc ca PNL să ajungă la guvernare, dar nu printr-un nou USL sau prin contractări pe care să le facem cu oameni care niciodată nu vor aplica politicile noastre şi pe care nu ne putem bizui niciodată. Îmi doresc să ajungem la putere prin votul oamenilor. Dacă este să susţinem ceva, să susţinem anticipate, să facem opoziţie pe toate fronturile, la baionetă, luptă de la om la om cu cei care astăzi îşi bat joc de România“, a declarat liberalul Ludovic Orban la Congresul PNL. Ludovic Orban a afirmat că PNL va fi un partener loial preşedintelui Klaus Iohannis.
„PNL va fi începând de azi un partener, loial, corect, transparent pentru preşedintele Klaus Iohannis şi pentru punerea în practică a tuturor obligaţiilor pe care ni le-am asumat împreună în momentul în care am câştigat alegerile din 2014. Mă voi bate cu toată forţa mea, cu toată energia mea, pentru a reuşi în 2019 să câştigăm alegerile prezidenţiale, să obţinem un nou mandat pentru Klaus Iohannis, iar după această victorie să reuşim să câştigăm alegerile locale şi, nu în ultimul rând, obiectivul meu fundamental este câştigarea alegerilor parlamentare, să avem o guvernare care să arate cu adevărat ce trebuie să facă liberalii pentru această ţară”, a spus Orban.
„Pe pesedişti nu-i interesează binele ţării”
Deputatul PNL de Hunedoara, Lucian Heiuş, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că „salut alegerea lui Ludovic Orban în fruntea PNL: Vom face o Opoziţie reală şi constructivă împotriva PSD. În aceste zile, se dovedeşte că pe pesedişti nu-i interesează binele ţării, ci doar interesele lor. O arată lupta de a-şi doborî propriul guvern. Nu vrem să ne implicăm în această bătălie. Luni (n.r.-azi) va avea loc prima şedinţă a Biroului Politic Naţional sub conducerea lui Ludovic Orban. Vom stabili cum procedăm în legătură cu moţiunea de cenzură a PSD. Eu voi propune să nu participăm la votul moţiunii de cenzură”, a declarat Lucian Heiuş, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL. (S. Popa)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

21 de ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

21 de ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

21 de ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

21 de ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

21 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

21 de ore ago