Categories: Ultima Ora

Lucian Bute a fost învins prin KO și a pierdut centura de campion mondial

Boxerul româno-canadian Lucian Bute a fost învins prin KO în repriza a cincea de britanicul Carl Froch, într-un meci disputat în Anglia, la Nottingham. În acest meci Bute şi-a pus în joc centura de campion mondial la profesioniști, versiunea IBF, la categoria supermijlocie,  pentru a zecea oară.

Partida disputată în Capital FM Arena din Nottingham, în prezența a 10.000 de spectatori, dintre care 1400 erau români, a început cu o tatonare de mai bine de jumătate de minut între cei doi combatanţi, după care Lucian Bute a început să îşi facă jocul său, ţinându-şi adversarul la distanţă şi lovind la corp şi faţă, iar nasul lui Froch s-a înroşit după prima repriză. În repriza secundă loviturile au curs de o parte şi de alta, cu un mic avantaj pentru Froch. Dar în repriza a treia Froch a reuşit o serie de lovituri dure la cap şi corp, care l-au clătinat pe Bute. Froch a continuat să avanseze, băgându-l în corzi pe Bute care cu greu a reuşit să termine runda. Runda a patra a început într-un echilibru relativ, Bute a preluat iniţiativa, dar Froch a reuşit să iasă din seria lui Lucian şi a repus stăpânire pe meci, iar ochiul stâng al lui Bute a început să se umfle. Runda a cincea a fost dezastruoasă pentru Bute, care la seria de lovituri trimise de Froch a făcut iar pasul în spate. Au urmat imediat o altă serie de lovituri puternice ale britanicului direct în faţa lui Lucian, care l-au făcut KO, arbitrul oprind partida.

Froch a fost încoronat noul campion mondial în versiunea IBF, iar Bute a avut puterea să-l aplaude pe britanic şi l-a lăudat pentru prestația din această partidă. Revanşa va avea loc la Montreal, când Bute va încerca să-şi recucerească centura IBF.

 

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

S-a pus de o alianță a săracilor cu duhul. Gurile rele din capitala regiunii cu…

3 ore ago

Bulina albă

Timeea Ștefănescu, sportivă din municipiul Vulcan Pentru că a obținut două medalii de argint și…

3 ore ago

Bulina neagră

Dănuț R., din municipiul Lupeni Pentru că a fost trimis în judecată de către procurori,…

3 ore ago

Primăria Șoimuș, bună de plată!

Au primit bani pentru refacerea comunei după calamități, dar i-au folosit pe altceva Primăria Șoimuș…

3 ore ago

Motivele pentru care anchetatorii lui Traian Berbeceanu au fost achitați de judecători. „Modalitatea în care și-au exercitat atribuțiile a fost una extrem de deficitară”

Procurorul Ioan Mureșan (foto dreapta), achi­tat pentru abuz în serviciu, repre­siune nedreaptă și fals intelectual,…

3 ore ago

Conducerea din Dobra a dat lovitura, din nou

Magdalena Șerban Odată utilizată, apa potabilă devine apă uzată. Sistemul de canalizare este folosit pentru…

3 ore ago