Categories: ActualitateFlash

Lovit pe „zebră” de maşina poliţiei

Maximilian Gânju

Un bătrân a fost lovit în plin de o maşină de poliţie, pe când încerca să traverseze şoseaua pe trecerea de pietoni. Poliţistul aflat la volanul maşinii implicate în accident nu băuse şi era în timpul serviciului.

Accidentul a avut loc ieri, în zona Dacia, din municipiul Petroşani, iar victima în vârstă de 81 de ani încercase să traverseze drumul naţional pe trecerea de pietoni, când a fost surprinsă de maşina de poliţie şi accidentată. Angajatul Poliţiei Petroşani aflat la volan mergea la o solicitare venită prin 112 şi avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Bătrânul n-a observat autoturismul şi s-a angajat să treacă strada, iar la mijlocul drumului a fost izbit în plin. „Îi curgea sânge pe nas şi avea capul spart. Dacă nu avem nădejde în poliţişti, să fie mai prudenţi, ce să mai vorbim de restul şoferilor”, a spus un martor. Bătrânul a avut noroc, pentru că, deşi a fost lovit în plin, a scăpat cu răni care nu-i pun viaţa în pericol. „Este vorba de o victimă policontuzionată prin accident rutier cu un traumatism cranio cerebral minor. Are o plagă în regiunea frontală şi un traumatism cu fractură de gambă dreaptă. Va rămâne în spital, iar când a ajuns la noi, mirosea a alcool”, a declarat medicul Ion Ienea, din cadrul UPU Petroşani.
Superiorii poliţistului au declanşat o anchetă. „Un echipaj de poliţie rutieră, în timp ce se deplasa la o intervenţie pe 112, a surprins şi accidentat un pieton care s-a angajat în traversare prin loc special amenajat, respectiv trecere de pietoni. În cauză, se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Poliţistul nu consumase băuturi alcoolice”, a declarat comisarul Petre Mârza, şeful Poliţiei Rutiere Petroşani.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

14 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

14 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

14 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

14 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

14 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

14 ore ago