Categories: Actualitate

Lovit de maşină pe trecerea de pietoni

Un bărbat de 46 de ani a ajuns în comă, la spital, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce încerca să traverseze strada pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs în Petroşani, iar victima a fost transportată la o clinică din Timişoara, după ce starea sa de sănătate s-a agravat.

Pietonul a fost lovit de un autoturism marca Dacia, fiind luat pe sus în urma impactulului şi proiectat în parbrizul maşinii, care s-a făcut ţăndări. Şoferul a scăpat cu câteva răni uşoare la mâna stângă, în timp ce bărbatul pe care îl lovise a rămas inconştient pe asfalt. Echipajul SMURD l-a transportat imediat pe pieton la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, însă după câteva ore acesta a fost transferat la Timişoara, fiind în comă de gradul III.
Ieri, potrivit medicilor de la secţia ATI a Casei Austria, din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Timişoara, în prezent, bărbatul este în comă de gradul I şi va rămâne internat pentru cel puţin încă 10 zile. Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar şoferul – Dumitru B., de 44 de ani, din Vulcan – riscă să facă puşcărie, dacă pe numele său va fi depusă plângere penală, iar instanţa îl va găsi vinovat. (C. Ghenea)

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

6 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

6 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

6 ore ago