Categories: Actualitate

„Locotenenţii” lui Cozma, chestionaţi de servicii

Maximilian Gânju   

Miron Cozma (foto) şi-a anunţat prezenţa în Valea Jiului, la Petroşani, pe data de 2 decembrie, când va avea voie să intre în „capitala” Văii fără a încălca legea. Vizita fostului lider de al cărui nume se leagă mineriadele, a trezit din adormire mai toate instituţiile care se ocupă cu culegerea de informaţii.
Apropiaţii lui Miron Cozma, majoritatea pensionari în prezent, au fost deja chestionaţi „amical” de către DGIPI –fostul „2 şi un sfert” ori de către jandarmi  sau poliţie, cu privire la vizita „Luceafărului Huilei” în Petroşani. „Deja, cu unii dintre ei ne cunoaştem de la mitingurile făcute de pensionarii minieri. Şi atunci, vroiau să ştie ce avem noi de gând şi acum, la fel. Întreabă în stânga şi în dreapta de vizita lui Cozma şi dacă a zis ce va face. Păi el a spus că se întâlneşte cu prietenii şi cu rudele şi merge la Petrila, la mormântul părinţilor. Sigur nu pune de o mineriadă, pentru că nu mai are cu cine, dacă tot este să glumim”, spune unul dintre liderii pensionarilor minieri chestionat şi el.
Miron Cozma va putea intra în Petroşani şi Bucureşti după 1 decembrie, fără a risca să nesocotească decizia judecătorească care-i interzicea accesul în cele două localităţi. Cozma a primit interdicţia pe cinci ani de zile de a intra în Capitală, dar şi în Petroşani, ca o pedeapsă complementară în urma condamnării pentru mineriada din 99.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Miron Cozma, un roman adevarat care poate inlatura pe dictatorul Traian Basescu!Romani , pregati-ti-va!El poate schimba ceva in Tara noastra , subjugata grasiilor din UE.

  • felicitari d-lui Miron Cozma pentru ca a participat azi la ALBA -IULIA de 1 decembrie de unirea Romaniei cu Transilvania si pentru faptul ca a luat cuvantul acolo si nu orice cuvant ci unul al unui adevarat roman!vei ramane simbolul Romaniei!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago