Licitaţii contestate pentru desemnarea operatorilor de deşeuri

Licitaţia pentru desemnarea operatorului de salubritate pentru Zona 2 – Haţeg a fost suspendată în 14 septembrie, după ce a fost contestată de un ofertant.
În aceeaşi situaţie se află şi licitaţia pentru Zona 3 – Deva, care, în urma contestaţiilor depuse a fost suspendată până la comunicarea deciziei de către Consiliul Naţional de Soluţionarea Contestaţiilor. Şi pentru Zona 1 – Brad, procedurile de desemnare a unui operator bat pasul pe loc, deoarece licitaţia a fost anulată din lipsă de ofertanţi, urmând a fi reluată de la zero. Pentru Zona 4 – Valea Jiului, deocamdată sunt aşteptaţi ofertanţii, până în 2 noiembrie, abia după această etapă se va şti rezultatul procedurilor de achiziţie publică.
Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Sistemul Integrat de Gestionare a Deşeurilor” (ADI „SIGD”) Hunedoara este cea care organizează licitaţiile pentru cele patru zone. Conform proiectului de gestionare a deşeurilor la nivel judeţean, pe partea de colectare s-a decis împărţirea judeţului în patru zone, respectiv Zonele 1 – Brad, 2 – Haţeg, 3 – Deva, 4 – Valea Jiului, fiecare dintre cele patru zone împreună cu localităţile învecinate urmând să aibă un singur operator. (N.Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

2 zile ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

2 zile ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

2 zile ago