Licitaţia pentru Casa de Cultură din Hunedoara a pornit

Sorina Popa

După ani de blocaj, iată că s-a ajuns şi în situaţia în care reabilitarea Casei de Cultură din municipiul Hunedoara continuă şi va fi şi finalizată. Asta a promis administratorul public al judeţului, Costel Avram.
„Consiliul Judeţean Hunedoara a încărcat în Sistemul informatic colaborativ pentru mediu performant de desfăşurare al achiziţiilor publice (SICAP) caietul de sarcini pentru proiectarea lucrărilor la Casa de Cultură din Hunedoara“, a spus Ciprian Răchită, şeful Serviciului Achiziţii Publice din CJ Hunedoara.
Principalele investiţii propuse vizează refacerea finisajelor exterioare, amenajarea spaţiului în care va funcţiona Biblioteca municipală şi amenajarea subsolului clădirii cu destinaţia adăpost de apărare civilă.
De asemenea, sunt vizate refacerea instalaţiilor de siguranţă la incendiu, a celor de climatizare şi ventilare, realizarea instalaţiilor de mecanica scenei şi de sonorizare la sălile de spectacole, refacerea finisajelor interioare, înlocuirea ferestrelor şi uşilor, modernizarea birourilor şi grupurilor sanitare, revizuirea instalaţiei electrice şi de iluminat, procurarea şi montarea scaunelor pentru sala de la etaj şi procurarea de noi draperii pentru lateralele sălilor de spectacole, susţin reprezentanţii CJ Hunedoara.
„Reabilitarea Casei de Cultură din Hunedoara este un proiect la care ţinem foarte mult. La cât de frumoasă este acum zona, după amenajarea Pietonalei, era păcat să nu investim în Casa de Cultură“, a declarat Costel Avram, administratorul public al judeţului Hunedoara.
Valoarea totală a investiţiei este de 17.093.525,54 lei, iar durata de realizare este de 24 de luni.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ VÂNZARE

Vând fotoliu rulant pentru persoane cu handicap, cadru metalic nou, bicicletă medicinală. Relații la telefon…

6 ore ago

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

2 zile ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

2 zile ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

2 zile ago