Liberalul Costel Avram, desemnat Omul Anului în Valea Jiului

05 avram premiu (2)Maximilian Gânju

Coordonatorul organizaţiilor PNL din Valea Jiului, totodată şi directorul general al Apa Serv Valea Jiului, a fost desemnat Omul Anului în Valea Jiului, ca o recunoaştere a activităţii sale, atât în PNL, cât şi la regia de apă.
Pentru activitatea profesională, dar şi pentru cea politică
Distincţia primită de liberalul Costel Avram (foto) vine din partea grupului de presă Exclusiv Media Grup, la cea de a 14-a ediţie a Galei Premiilor Exclusiv, iar alegerea câştigătorului se face pe baza mai multor criterii, primordial fiind cel al eficienţei în domeniul de activitate al candidaţilor. Avram s-a arătat impresionat de faptul că organizatorii, dar şi jurnaliştii din Valea Jiului, l-au ales cel mai bun, după ce i-au analizat activitatea de la regia de apă unde este director general, dar şi pe cea politică, respectiv de preşedinte al PNL Petrila, cât şi de coordonator al liberalilor din Valea Jiului. Un alt atu al lui Costel Avram în faţa celorlalţi candidaţi a fost şi faptul că şi-a respectat o promisiune cu un impact major în rândul populaţiei, aceea de a nu scumpi apa potabilă într-o zonă lovită de sărăcie. Acesta şi-a întărit imaginea după ce a demascat o serie de politicieni, afacerişti foarte bogaţi ori magistraţi care furau apă şi au prejudiciat societatea de apă din Valea Jiului.
„Pentru mine, este o mare satisfacţie acest premiu, nu diploma în sine, ci faptul că oamenii, jurnaliştii, toţi cei implicaţi în nominalizarea şi desemnarea câştigătorului, au apreciat munca mea de la societatea pe care o conduc, cât şi pe cea de politician. Vreau să vă spun că nu a fost deloc uşor, am avut şi greutăţi, dar am căutat să găsesc, împreună cu colegii mei de la partid ori de la companie,  soluţii la probleme. Astăzi, societatea pe care o conduc merge singură, fără datorii, fără pericole pentru angajaţi ori beneficiarii serviciilor noastre, iar organizaţia de partid pe care o conduc este mai unită ca niciodată. Rezultatele se văd de la sine, s-au văzut în acţiunile pe care le-am organizat la Petrila, pe linie de partid, şi care s-au bucurat de participarea a mii de locuitori ai oraşului. Acesta nu este decât un început, iar premiul pe care l-am primit se datorează şi colegilor mei care m-au susţinut, atât celor din PNL Petrila, cât şi celor de la Apa Serv Valea Jiului”, a declarat Costel Avram, coordonatorul liberalilor din Valea Jiului.
A resuscitat o organizaţie muribundă
Liberalul s-a arătat mulţumit mai ales de faptul că a putut face din organizaţia care i-a fost dată pe mână, una care să conteze în localitatea din estul Văii Jiului. Într-un an de zile, a adus câteva sute de membri în partid, dar care sunt şi activi, şi nu doar pe hârtie, cât să dea bine în faţa colegilor de la judeţ, dar a înlăturat şi clanurile care ţineau organizaţia în loc şi îşi urmăreau doar propriile interese. La rampă au fost promovaţi mai ales tineri, cât şi oameni competenţi în diferite domenii de activitate, membri care nu au fost lăsaţi niciodată să-şi spună punctul de vedere de fosta conducere. Aşa s-a ajuns ca PNL Petrila să devină a doua forţă politică în localitate, după ce ani de zile, a fost practic inexistent în localitatea minieră. „A fost o provocare pentru mine să aduc organizaţia aceasta acolo unde-i este locul. Liberalii au o tradiţie în Valea Jiului şi implicit în Petrila, industrializarea zonei fiind pornită de ei şi este mare păcat că s-a ajuns o bună perioadă de timp să se uite acest lucru. Liberalii lui Miocu au clădit Valea Jiului, de multe realizări ale lor ne folosim şi astăzi, iar eu am avut o provocare cu mine însumi, să reuşesc să aduc PNL Petrila acolo unde-i este locul”, a mai spus liderul liberalilor petrileni.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.