Liberalii vor alte criterii pentru acordarea locuinţelor sociale

Sorina Popa

Viceprimarul liberal Roxana Chişotă (foto) s-a trezit acum, după ce membrii Consiliului Local Deva au aprobat deja criteriile de acordare a locuinţelor sociale din municipiu, să le schimbe.

Noile criterii, săptămâna viitoare

Roxana Chişotă susţine că vrea ca aceste locuinţe să fie acordate celor care au nevoie de ele, în condiţiile în care cererile, este clar, depăşesc cu mult posibilităţile de construire a unor asemenea garsoniere şi apartamente.
„Solicitanţii care câştigă mai bine au şanse mai mari să obţină o locuinţă socială, după criteriile de până acum. Nu mi s-a părut corect acest lucru. Apoi, cei cu mulţi copii ar trebui să poată reuşi să intre mai uşor, decât familiile cu un copil, în posesia unei case”, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, viceprimarul PNL Roxana Chişotă.
La începutul acestui an, aleşii deveni au votat ca 60 de solicitanţi să primească locuinţele sociale aşteptate de unii dintre ei de ani de zile. Cu toate astea, Roxana Chişotă, care şi ea este membru al CL Deva, a revenit, acum, cu modificări la criteriile de acordare a acestor drepturi. Criterii care încă nu au fost votate de CL Deva, acest lucru fiind programat pentru şedinţa de săptămâna viitoare. În aceste condiţii, va mai dura luni de zile până oamenii pe care îi va alege Chişotă şi compania să se mute.

Sunt 60 de garsoniere şi apartamente

„Am modificat comisia care se ocupă cu repartiţia acestor locuinţe şi am stabilit noi criterii în acest caz. Din lista cu 186 de beneficiari, vreo 14 au fost nemulţumiţi”, a adăugat Chişotă.
Acum, nu ştim ce vor spune cei 60 de beneficiari (n.r.-12 apartamente şi 48 de garsoniere), care au fost deja informaţi că se vor muta în casă nouă, despre schimbările provocate de Roxana Chişotă. Firesc ar fi fost ca noile criterii să intre în vigoare la următoarea repartiţie de locuinţe sociale.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Chiar sunt curios care vor fi noile criterii si ce membrii are noua comisie(normal o comisie pe gustul "doamnei") si daca cei care nu au nici un copil mai au vreo sansa sa obtina o locuinta ca sa poata, in timp sa aduca si un copil pe lume intr/o situatie stabila, nu purtat dintr/o chirie intr/alta. sper sa fie totusi publice cat mai curand noile criterii

  • Bravo d-na vice. Nu va fie frica de hoti din primarie in frunte cu mincinosul de primar.

  • HALAL CONSILIU LOCAL ,DACA O VANZATOARE DE LA REAL AJUNGE SA FACA EA CRITERILE. VA DATI SEAMA CE POLITICENI AVEM DACA SI EA A AJUNS VICEPRIMAR PUSA DE LIBERALI.MAI ERA UNU DE LA LIBERALI CARE DECLARA, CA PENTRU USL INTERESUL CETATEANULUI NU CONTEAZA,LOCUINTELE SOCIALE SE VOR DA CELOR DE LA PNL SI PSD ,PE BAZA CARNETULUI DE PARTID ,SAU VA LUA TOTUL MIRCEA MOLOT ?

  • Halal, Conducere, Halal respect pentru ce-l care va trimis in " fata". Vai si amar de masa votantilor.

  • Domnisoarei Chisota
    Oportunitate. O ocazie favorabila de a te alege cu o dezamagire.

  • nu stiu cum o sa recupereze cei ce au dat spaga pentru a ajunge in fata pe primele locuri ma refer la cei care au aparut ca ciupercile dupa ploaie

  • bine ati facut d_na vice sa iasa la iveala adevarul caci la sfarsitul anului trecut au schimbat criteriile de ce? ca sa dea la bastanii cu salari mari? unde e dreptatea ? dau apartamente la 2,3 familii sarace de ochii lumii si restul celor care isi pot permite sa isi cumpere si masini de 20 30 de mii de euro si altii stau in chirie de ani de zile asta e adevarul spus de un cetatean familist al devei care sta de 7 ani in chirie

  • ce mai atata poamana, sa le vanda, sa nu le dea gratis, nu mi se pare corect ca unii sa plateasca rate pentru locuinta si altii sa o primeasca, platita partial tot de cei care platesc si rate

  • ma bucur din suflet ca se reface lista deoarece nu este corect ptr cei care au avut mari sperante acordate chiar de cei de la primarie cand au fost in audienta anul trecut si bineinteles ca dnul primar nu si a facut aparitia .Sa se faca dreptate ptr cei care au dosar depus de ani buni .CEI DIN URMA VOR FI CEI DINTAI .Sa speram si sa ne ajute dzeu.Multa gaduinta dnei viceprim.Roxana Chisota.

  • pt ilie de la scularie bai frate! tu stiai ca majoritatea europenilor stau in chirie?si au salarii nu ca noi. ca daca as avea si eu jumate din salariul lor mias lua si eu credit ca sa imi cumpar casa nu vreau pomana dar astai viata in romania ca si parintii nostri au primit pe vremea lui ceausu casa.te superi nu te superi dar nu toata lumea isi permite sa scoata credit in ziua de azi ca nu esti sigur daca a doua zi nu te da afara de la serviciu

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o oră ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o oră ago