Liberalii preiau puterea în Consiliul Local Hunedoara

Alesul local UNPR Florin Cazan (foto) şi-a depus demisia din Consiliul Local Hunedoara. Cazan susţine că a luat această decizie din motive personale.
Următorul pe lista de consilieri locali, care îi va lua locul lui Florin Cazan este Gheorghe Muntean, de la PNL. S-a ajuns la situaţia asta, după ce în 2012, Florin Cazan a candidat pe listele USP (PDL, UNPR şi PNŢCD), iar următorul pe lista cu aleşii locali propuşi la alegerile locale de acum trei ani a fost membru al PDL, actualmente fiind în PNL. În aceste condiţii, după ce Muntean va fi validat, se schimbă balanţa de forţe dintre Putere şi Opoziţie, în Consiliul Local Hunedoara.
Contactat, senatorul Haralambie Vochiţoiu, preşedintele UNPR Hunedoara, a declarat că a aflat despre demisia lui Florin Cazan din consiliul local, dar că nu poate interveni, este decizia lui. „Fiecare face cum doreşte. Cazan nu ne-a anunţat că vrea să plece din Consiliul Local Hunedoara, am aflat de la alţii că şi-a dat demisia. Îmi pare rău, dar asta este”, a declarat Vochiţoiu.
„Am demisionat din motive personale”, a declarat Cazan pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. Astfel, primarul municipiului Hunedoara, Viorel Arion, are de acum majoritatea asigurată în consiliu, pentru că a plecat un ales local de la Putere şi vine unul de la PNL. (S.Popa)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

11 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

17 ore ago