Liberalii hunedoreni se pregătesc de alegerile din 2016

Natalia Bumbac

Deşi până la alegerile locale din 2016 mai este un an, liberalii hunedoreni au început deja pregătirile. Sâmbătă, ei au avut o întâlnire cu aleşii locali şi judeţeni pentru a stabili planul de acţiune al partidului pentru momentul electoral de anul viitor.

Gorghiu şi Blaga vin în judeţ
„Sâmbătă, 4 iulie, am avut două şedinţe, una a Comitetului Executiv Judeţean şi a doua, cu aleşii partidului. Scopul întâlnirilor cu colegii a fost să stabilim programul de acţiuni şi comisia care se va ocupa de organizarea alegerilor locale de anul viitor. Am fixat calendarul conform căruia se vor desfăşura pregătirile în interiorul partidului pentru 2016. Până la începutul lunii septembrie 2015, se vor depune candidaturile pentru toate funcţiile de aleşi locali şi judeţeni. În cazul în care vor exista candidaturi multiple pe aceeaşi funcţie, se va lua o decizie în partid, astfel încât să mergem în cursă cu candidatul care are cele mai multe şanse. Consider că este o situaţie fericită faptul că avem mai mulţi candidaţi, mai rău ar fi dacă nu am avea oameni cu care să ne prezentăm în faţa electoratului. Un alt aspect discutat cu colegii a fost despre pregătirea vizitei în judeţul Hunedoara a celor doi co-preşedinţi ai PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, care vor veni în perioada 15-16 iulie, pentru a se întâlni cu hunedorenii şi cu colegii de partid”, a declarat Dorin Gligor (foto), co-preşedinte al PNL Hunedoara.
Acesta a mai afirmat că în prezent, liberalii au 41 de primari în judeţ, iar după alegerile de anul viitor, este convins că mai multe primării vor fi conduse de liberali. Totodată, şi-a exprimat opinia că în cazurile unde sunt primari liberali în funcţie, tot ei ar trebui să fie candidaţii pentru alegerile locale din 2016.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

14 ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

14 ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

14 ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

14 ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

16 ore ago

Zeci de articole de îmbrăcăminte – furate de un bărbat din Deva

Bărbatul din municipiul Deva a intrat într-un magazin universal din localitatea Petrila, și-a încărcat coșul…

16 ore ago