Liberalii hunedoreni, nervoşi pe primarul Devei

Cristina Ghenea

Conducerea liberală din judeţ a organizat vineri o conferinţă de presă, pentru a răspunde acuzaţiilor aduse de primarul Devei, Mircia Muntean.

„Nu am ce falsuri să recunosc”
„Mai nou, Mircia Muntean nu mai este doar primar, ci şi bufon. A transformat Primăria Deva într-un circ. Şi, mă acuză pe mine că am falsificat declaraţiile consilierilor, dar am toate aceste declaraţii, semnate chiar de mâna lor, şi validate de Mircia Muntean. Aşa că nu am ce falsuri să recunosc”, a declarat Mircea Ioan Moloţ (foto în stânga), preşedintele PNL Hunedoara. La rândul său, liderul liberalilor deveni, Florin Oancea, a declarat că secretarul Primăriei Deva nu este lăsat să-şi facă treaba. „Secretarul primăriei, Augustin Socol, nu contrasemnează hotărârile adoptate de membrii CL Deva, pentru că este ameninţat că-şi va pierde postul”, a spus Oancea.

Acuzat de violenţă verbală şi fizică
Şi vicepreşedintele PNL Tiberiu Balint (foto în dreapta) îl acuză pe Mircia Muntean de violenţă verbală şi fizică. „Mircia Muntean depăşeşte limitele pe care un om psihic sănătos ar trebui să le aibă. Timpul petrecut în deplasări în străinătate nu avea cum să nu lase urme. Nimic nu poate scuza violenţele verbale şi fizice care au devenit a doua natură a primarului Muntean”, a afirmat în conferinţă de presă vicepreşedintele PNL Hunedoara, Tiberiu Balint.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Nu sunteti "sanatosi" nici unii(dintre Mircea)
    Mai prost este pentru noi, alegatorii, care probabil anul viitor vom arunca voturile, asa in vint, dupa cum va si comportati!!!

  • PITICULE TURNATOR LA SECURITATE ,CIOCOIULE LOCAL, DESTUL AI SUPT SANGELE HUNEDORENILOR ESTE CAZUL SA LE MAI SUGI SI P..A, NU TE MAI VOTEAZA NIMENI IN 2012 PE TINE SI GASCA TA ,TOTI STIU CA TE AI IMBOGATIT ,IAR GINERE TAU SE PLIMBA CU MASINA DE 100000 EURO, M ..E PITICULE

  • Balit era nervos pentru ca nu bause un litrul de votca,era nervos pentru ca nu mai pacalise niste primari de comune cu proiecte din care sa ia miliarde,au fost pacaliti odata dar a doua oara sufla si in iaurt dupa ce au dati banii pe proiecte ,proaste si nu au primit fonduri,era nervos ca nu mai este director la RAR ,stiu toti soferii ce se imtampla cand era el director,era nervos ca MOLOT ia suflat de sub nas o balastiera pe care pusese el ochii impeienjeniti de alcool,era nervos pentru ca probabil era treaz

  • bravo MIRCEA MUNTEANU
    esti singurul care te mai opui ticalosilor din PDL,PNL
    SUCCES !

    SPER SA CISTIGI TOT CE ITI PROPUI

  • ce rahat frate , Munteanu contra PDL ? adeca Gica contra Hagi , hai sictir raducule.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

o oră ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

o oră ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

o oră ago