Liberalii analizeazã filialele care nu au semnat protocolul USL

Carmen Cosman

Liberalii din Lupeni sunt decişi să nu semneze protocolul cu organizaţia municipală PSD Lupeni pentru înfiinţarea USL şi au trimis chiar şi un memoriu către liderii de la Bucureşti. Rezultatul este că liderii PNL Lupeni au fost convocaţi, ieri, la discuţii în cadrul Biroului Politic Judeţean al PNL Hunedoara, unde se va analiza situaţia lor.

Nu îi vorbesc de rău

Ca să nu ajungă „remorca” social – democraţilor, reprezentanţii organizaţiei municipale a PNL Lupeni vor să meargă singuri în alegeri şi au cerut sprijinul liderilor de la centru. „Am descris, în amănunţime, situaţia de la Lupeni şi motivele pentru care nu suntem de acord cu semnarea protocolului. De asemenea, cerem să mergem singuri în alegeri”, a declarat preşedintele PNL Lupeni, Constantin Brânduşe (foto dreapta). Acesta a precizat că nu se încalcă în nici un fel protocolul USL semnat la nivel naţional, pentru că, la alegerile locale, nu vor ataca PSD şi nici nu îl vor vorbi de rău. „Am fost invitaţi în Biroul Politic al PNL, la discuţii”, a recunoscut, ieri, Brânduşe.
Vicepreşedintele PNL Hunedoara, Tiberiu Balint, spune, însă, că nu va fi analizată neapărat situaţia de la Lupeni, ci sunt discuţii în ansamblu. „Este programată şedinţa ordinară din luna aprilie, în care discutăm probleme organizatorice. Avem organizaţii care au încheiat protocolul şi organizaţii care încă nu l-au semnat. Vom discuta situaţia tuturor organizaţiilor în care nu s-a semnat, dar nu neapărat cazul Lupeniului”, a precizat Balint.
Problemele de la Lupeni nu sunt deloc noi. Disensiunile dintre Constantin Brânduşe şi primarul PSD din Lupeni, Cornel Resmeriţă (foto stânga), sunt deja de notorietate şi cei doi s-au atacat dur în repetate rânduri.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Va fi minunat cind vom vedea Resmerita si Brinduse "pupat Piata Independentei "!!!!
    Asta da RECONCILIERE !!

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

13 ore ago