Liberali pe funcţii, în judeţ, şi în guvernarea social-democrată

Liderul organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, Laurenţiu Nistor, a declarat, după conferinţa de sâmbătă în care s-au stabilit delegaţii la Congresul partidului din 10 martie, că sunt directori de deconcentrate care au rămas de pe vremea guvernării liberale şi asta îi nemulţumeşte pe membrii de partid.
„E adevărat, ne confruntăm cu această problemă, iar membrii noştri sunt nemulţumiţi din această cauză. Dar, acum se lucrează la o lege prin care, indiferent ce funcţie ocupă cineva, la stat, evident, vine odată cu guvernarea, pleacă odată cu guvernarea. Aşa mi se pare normal. În prezent, deşi PSD a câştigat alegerile, este la guvernare, sunt directori de la PNL care sunt încă pe funcţie, spunând că au câştigat concursul pe post”, a afirmat preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, deputatul Laurenţiu Nistor. (S.Popa)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Dobitocul asta n-a auzit in viata lui de competenta si de principiul valorilor.La ce sa te astepti din partea unuia ce face parte din partidul penalilor incompetenti?Desigur,colegii dobitocului sunt nemultumiti ca mai sunt functii neocupate de ei, papagalii din partidul penalilor incompetenti.Ar vrea in functii,analfabetii.De unde sa stie ca pentru asa ceva,trebuie macar sa fie in stare sa-si scrie numele corect? Ei,care in viata lor nu au citit altceva decat meniul la restaurant!

  • Asa e Radule!.Numai tu ai dreptate, dar este dureros ca tu ,un mare expert evaluezi anumite persoane fără să le cunosti.Sa sti ca si la PSD sunt persoane foarte bine pregătite ca si la alte partide.Nu poti ocupa un post sau o funcție dacă nu ai pregătirea necesară.Dar este mai simplu sa punem etichete sa jignim, decât să facem ceva.Din pacate ca tine sunt tot mai multi!

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 zile ago