Lewis Hamilton şi-a prelungit contractul cu Mercedes

Constructorul german Mercedes a anunţat într-un comunicat publicat pe site-ul său oficial că pilotul britanic Lewis Hamilton (foto), campionul mondial en titre din Formula 1, şi-a prelungit cu un an contractul cu Mercedes.
„Echipa Mercedes-AMG Petronas F1 are plăcerea să anunţe că deţinătoarea titlului mondial al constructorilor din Formula 1 şi actualul campion mondial al piloţilor din F1 vor continua împreună în 2021. Echipa de uzină Mercedes şi Lewis au căzut de acord asupra unui noi contract, care asi­gură continuarea uneia dintre cele mai fructuoase colaborări din istoria acestui sport pentru al nouălea sezon consecutiv”, se precizează în comunicatul dat publi­cităţii de Mercedes.
„O parte semnificativă a noului acord se bazează pe angajamentul comun în fa­voarea unei mai mari diversităţi şi inclu­ziuni în sportul automobilistic, care a fost luat anul trecut de Lewis şi Mercedes. Aceas­ta va lua forma unei fundaţii cari­tabile comune, care va avea misiunea de a susţine o mai mare diversitate şi o mai mare incluziune, sub toate formele sale, în sportul cu motor”, adaugă constructorul german.
Lewis Hamilton, care a împlinit luna trecută 36 de ani, concurează sub culorile Mercedes din 2013, iar în sezonul trecut a cucerit al şaptelea său titlu de campion mondial de Formula 1, egalând recordul legendarului pilot german Michael Schu­macher.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.