Categories: Actualitate

Le-a luat foc maşina de deszăpezire

Maximilian Gânju

O autospecială folosită de municipalitatea Petroşani încă de sâmbătă la deszăpezire a luat foc din cauza suprasolicitării. Din fericire, a fost vorba mai mult de un început de incendiu, iar şoferul şi angajaţii care deserveau utilajul au reuşit să stingă focul.
„A lucrat de aproape 48 de ore fără oprire. Am văzut că avea ceva probleme şi au dus-o în staţie, pentru a-i schimba acumulatorul. După ce s-a pus bateria nouă, am văzut fum. Posibil un scurt circuit, dar n-a apucat să se extindă, pentru că am observat la timp”, au explicat angajaţii municipalităţii.
În Petroşani, încă de sâmbătă, de când s-a primit avertizarea de cod galben de ninsori, s-a lucrat fără oprire pentru deszăpezirea drumurilor şi a trotuarelor. Ieri-luni, încă mai erau zone din municipiu, în special cartiere mărginaşe, unde circulaţia, atât a pietonilor, cât şi a şoferilor se făcea cu dificultate. Edilii spun însă că dacă nu va mai ninge abundent, în două trei zile vor fi degajate toate parcările şi se va putea circula în condiţii foarte bune în toate zonele localităţii.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

11 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

11 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

11 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

11 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

11 ore ago