Actualitate

Laurențiu Nistor: FC Corvinul 1921 Hunedoara, o echipă cu care ne mândrim!

Performanța obținută în acest sezon de echipa de fotbal FC Corvinul 1921 Hunedoara este una demnă de toată admirația. Echipa a avut un parcurs excelent, a câștigat finala Cupei României și va juca în pre­liminariile Europa League. La solicitarea clubului, UEFA a transmis deja Federației Române de Fotbal decizia de acordare a licenței de participare în competițiile europene. De asemenea, clubul a avut un parcurs foarte bun și în Liga a II-a, unde a încheiat campionatul pe locul al II-lea.

Un milion de lei
În spatele acestor rezultare notabile stau munca și talentul jucătorilor și antrenorilor, contribuția preparatorilor fizici, dar și condițiile de antrenament oferite de club. Primăria Municipiului Hunedoara a sprijinit în mod activ echipa pentru a urca treaptă cu treaptă, iar Consiliul Județean Hunedoara a susținut financiar clubul, în câteva rânduri, începând cu anul 2021. Cea mai importantă contribuție a reprezentat-o alocarea sumei de 1 milion de lei, fonduri destinate în spe­cial pregătirii echipei pentru competițiile organizate de Federația Română de Fotbal, în baza unui proiect depus de club pentru finanțarea din fonduri publice a pro­gra­melor sportive.

Stadion de fotbal de 5 stele, la Hunedoara
Municipiul Hunedoara va avea un stadion modern, de 5 stele, în locul arenei vechi care nu mai corespunde cerințelor, în baza unui proiect depus de Primăria Hunedoara și Consiliul Județean Hunedoara. Obiectivul va fi realizat prin Compania Națională de In­ves­tiții pe amplasamentul actualului sta­dion „Michael Klein”. Arena va fi demolată, iar în locul său va apărea un stadion modern, cu 10.000 de locuri, dotat cu toate fa­ci­litățile necesare unui club care face per­formanță, dar și unui oraș într-o continuă transformare. „Corvinul Hunedoara nu este doar o echipă, un club sportiv, este o stare de spirit și asta s-a văzut la toate meciurile pe care le-a jucat atât acasă, cât și în de­plasare. Corvinul Hunedoara merită să joa­ce pe un stadion modern, iar suporterii săi merită să aibă o arenă elegantă, unde să vină la meciuri împreună cu toată familia” – Laurențiu Nistor, președinte în exercițiu și candidat la un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Hunedoara din partea PSD.

Parteneri pentru performanță
La începutul acestui an, Județul Hunedoara, prin Consiliul Județean Hunedoara, Mu­ni­cipiul Hunedoara, prin Primăria Municipiului Hunedoara, și So­cie­ta­tea Ecoserv-HD SRL s-au asociat în vederea înființării Asociației Club Sportiv FC CORVINUL 1921 HUNEDOARA. Asociația va fi or­ga­nizată ca structură spor­tivă de tipul club sportiv profesionist de in­teres local și județean, iar scopul său de­clarat este acela de dezvoltare continuă a ac­ti­vi­tății sportive prin desfășurarea unei susținute activități de popularizare a spor­tului. De asemenea, Aso­ciația va răs­punde de organizarea și ad­mi­nistrarea activității spor­tive fotbalistice prac­ticate la toate cate­goriile (copii, juniori, seniori) în confo­r­m­­itate cu legislația în vigoare, cu Statutul, Regulamentele AJF, FRF, LPF, FIFA și UEFA, dezvoltarea prac­ticării fotbalului pro­­f­e­sio­nist și ridicarea acestui sport la cel mai înalt nivel de per­for­man­ță.

 

Comandat de PSD – filiala Hunedoara.
Cod identificare atribuit de AEP: 21240002

 

 

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Cum se descurcă constructorii cu creșterea prețurilor la materiale

Deficitul de personal calificat în domeniu și creșterea prețurilor la resursele energetice sunt cele mai…

13 minute ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare în…

14 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele din sudul județului nostru cum că un individ uns cu toate alifiile,…

o zi ago

Bulina albă

Geanina Marin Diu, profesor la Grădinița PP3 din Petroșani Pentru organizarea unui spectacol caritabil în…

o zi ago

Bulina neagră

Marius Ș., din municipiul Lupeni Pentru că a fost condamnat la închisoare după ce a…

o zi ago

Dragoste cu năbădăi între doi foști soți din Vulcan

Ea a invocat faptul că este o victimă a partenerului, că este abuzată fizic și…

o zi ago