Lăcomia a lăsat-o fără pensie

03 telefonMaximilian Gânju

N-a jucat şi nici nu s-a înscris la vreun concurs, însă când a fost sunată şi i s-a spus că este câştigătoarea a 10.000 de euro, în loc să se gândească la o escrocherie, a fost sigură că a dat norocul peste ea.

O pensionară, de 64 de ani, din Petroşani, a rămas fără economii după ce a fost ademenită cu un premiu de 10.000 de euro şi a dat fuga la poştă pentru a vira economiile în buzunarul escrocilor. Potrivit anchetatorilor, femeia a trimis cei 1.800 de lei, toţi banii pe care-i avea în casă, prin mandat poştal şi apoi s-a gândit că a fost înşelată şi a anunţat autorităţile.
Potrivit subcomisarului Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, luni, 20 aprilie, în jurul amiezii, pensionara a fost sunată la telefon de o femeie, care s-a recomandat a fi director al unei societăţi de telefonie şi care i-a spus că a câştigat un premiu de 10.000 de euro. Escroaca de la telefon i-a precizat credulei pensionare că, pentru a i se vira cei 10.000 de euro, trebuie să achite suma de 1.800  lei, reprezentând „comision de acordare a premiului”. Fără a mai sta pe gânduri, petroşăneanca, deşi habar nu avea cu cine vorbeşte, a dat fuga la oficiul poştal şi a trimis cei 1.800 de lei la adresa indicată de escroacă. După ce a trimis banii, a început să gândească şi, dându-şi seama că a fost păcălită, s-a adresat poliţiei. Acum, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Petroşani încearcă să dea de urma escrocilor şi au deschis un dosar penal pentru înşelăciune.

Un gând despre „Lăcomia a lăsat-o fără pensie”

  1. Daca dadea cei 1800 ron la Prislop ar fi primit pentru ei 2 litri de apa sfintita in care a facut baie Arsenie Foca, si ar fi primit-o pe bune deoarece preotii de acolo nu insala pe nimeni !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.