Categories: Comunitate

La Şoimuş, se munceşte de zor la reţeaua de apă

Oana Mihnea

În comuna Şoimuş, a fost pus pe roate un proiect major de investiţie, menit să vină în sprijinul cetăţenilor. Astfel, până la sfârşitul acestui an, peste 1.000 de locuinţe din comună vor fi alimentate cu apă de la reţea.
La începutul acestei luni, Primăria Şoimuş a semnat contractul de finanţare cu Ministerul Fondurilor Europene pentru implementarea proiectului „Înfiinţare reţea de alimentare cu apă în comuna Şoimuş“. Acest contract are o valabilitate pe toată durata de implementare a proiectului şi inclusiv pe o perioadă de cinci ani de la data finalizării acestuia.
Valoarea totală a acestuia este de 16.572.406 lei, din care 16.406.681 lei sunt bani nerambursabili iar 165.725 lei vin de la bugetul local. „Lucrările pentru introducerea apei au început în luna august a anului trecut şi trebuie finalizate până în 15 noiembrie 2015. Până acum, sunt racordate la reţea peste 400 de locuinţe din satele Şoimuş, Bălata şi parţial, din Boholt. La Bălata mai avem câteva finisaje de făcut, constând în racorduri şi capace pentru cămine, însă, acestea le vom realiza în cel mai scurt timp. În proiect sunt cuprinse şase sate ale comunei, unde va fi executată reţeaua de alimentare cu apă. În prezent, se lucrează pe strada Viilor din Şoimuş şi în Boholt. După ce vom încheia aici, în maximum o săptămână, vom începe lucrările în Bejan, Păuliş şi Chişcădaga. Sunt foarte mulţumit că am reuşit să fac ceea ce mi-am propus în acest mandat şi să le ofer oamenilor condiţii mai bune de existenţă prin intermediul acestei investiţii. Pentru ei, era absolut necesar să implementăm acest proiect cât mai repede cu putinţă. La final, vor fi 1.013 locuinţe care vor beneficia de alimentare cu apă de la reţea“, a declarat Mihai Irimie (foto), primarul comunei Şoimuş.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Domn primar un astfel de om avem nevoie si la consiliul Judetean . Sa aducă proiecte in județ , sa facă treaba

  • E adevarat-face treaba buna ce e drept in comuna si cred ca poate si mai mult.
    Ce sunt curios insa este faptul ca apar tot timpul la primarie fatute de astea la primarie angajate care habar nu cu ce se mananca ceea ce fac insa daca sunt fine ale primarului au dreptul mai tot timpul sa faca ce vrea, sa vorbeasca urat cu toata lumea si se cred vedete acolo desii la ce gabarit au risca sa rupa scaunele prin primaria aia.
    Oare cum au intrat in primarie? Cum tocmai ele au luat examenul la primarie?Cum tocmai finele,verii,dragutele,??? Ar Din Soimus ii numeri pe degete acolo insa Chiscadaga si Sulighete- e plin !!! Din pacate te ustura ochii cand vorbesti cu ele ca nu au alte calitati decat de lustruit bastoane sau neamuri ce fac jocurile .

    Pacat pentru ca asa poti arata ce om esti---ce oameni ai pe langa tine ! Eu unul Mihai nu te mai votez desii ti-am adus multe voturi in Campania precedenta..si nu o mai fac pentru ca ESTI UN MINCINOS !!!

  • Draga Soimusean ,

    1. Verifica ortografia cand scrii
    2. Cred ca esti din Soimus si esti frustrate ca nu lucrezi la Primarie-nu ar trebui sa fii pentru ca la ce salarii au nu cred ca te-ai duce sa lucrezi acolo--Care nu fac fata in mediul privat (exigenta mare) ajung sa lucreze in haznaua din administratie ...trebuie facuta si asta de cineva.
    3.Nu e frumos sa vorbesti despre acele domnisoare in modul in care ai facuto tu
    4.Ai dreptate ca sunt incompetente--- De aia si merge administratia asa cum merge . Uitate la taxatoarea de pe autobuz ca a ajuns sa tina evidenta la toate firmele pe acolo si mai nou e si specialist in fonduri europene si barbatul sia facut firma---Daca panaramele astea sunt tinute in brata de primar---imagineazati ce e acolo !
    5.Din pacate aesta e nivelul - nu putem face nimic decat sa penalizam administratia cu votul nostrum.Se poate sa ma insel insa eu cred ca Mihai va mai iesii SIGUR un mandate insa ce I-l coboara foarte mult sunt oamenii cu care se inconjoara --- o sa vedem.
    6.Eu l-am votat -- Nu o sa I-l mai votez din anumite motive:
    - Vicele pe care l-a pus este un om lipsit de scrupule.
    -Si-a angajat la primarie toti finii , care desii sunt FOARTE INCOMPETENTI nu le mai ajungi la nas
    -Si DA - Mihai este un om MINCINOS !..Dar poate se schimba pe ultima suta de metrii .....oricum de la HOTII de la PSD -nu ai pe cine sa alegi ! Poate vreunul tinerel care are alta abordare nu numai una de facut bani din administratie.

  • Bai frate voua de va face omul castele si nu o sa va multumeasca.
    Daca asta e echipa cu care a vrut el sa munceasca inseamna ca a avut incredere in ei si se vede ca nu s-a inselat.
    Ca au intrat in Primarie pe examene dubioase---asta e altceva---Autoritatile trebuie sa I-si faca treaba si sa verifice , insa atata timp cat treaba merge---nu are nimeni interesul sa prinda pestii astia mici ...Decat PSD mai bine baiatul asta !

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

18 ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

18 ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

18 ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

18 ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

18 ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

18 ore ago