Categories: Sport

La revedere cu „două feţe” şi nemulţumire unanimă

Ciprian Marinuţ

Cele două echipe hunedorene din eşalonul trei au înregistrat rezultate diferite la ultimele apariţii în faţa propriilor suporteri în acest an. FC Hunedoara s-a impus cu scorul de  4-1 (2-0) în duelul cu Pandurii II Tg. Jiu, în vreme ce CNS „Cetate” Deva a cedat, scor 0-2 (0-0), în disputa cu Metalurgistul Cugir. Dincolo de aceste ultimele rezultate de acasă, în ambele tabere atmosfera e una de insatisfacţie, deoarece rezultatele în turul campionatului au fost sub aşteptări.

Mai bine, dar departe de obiectivul iniţial
Alb-albaştrii au bifat a doua victorie consecutivă sub comanda noului tehnician, Adrian Iencsi,  semn că jucătorii s-au adaptat stilului şi cerinţelor acestuia. Trupa alb-albastră a fost vioara întâi a partidei cu echipa secundă a grupării Pandurii Tg. Jiu, marcând de patru ori şi primind un singur gol din penalti. Pentru hunedoreni au punctat Tecsi (8, 57), D. Creciunesc (47) şi Ursachi (89), iar pentru oaspeţi a înscris Şandru (52 – penalti). FC Hunedoara ocupă locul cinci în clasament cu un total de 22 de puncte şi se află la nouă „lungimi” de lidera ASU Poli Timişoara, principala favorită a luptei pentru promovare. Alb-albaştrii vor juca în deplasare cu Minerul Motru în ultima etapă din acest an.

Datori la goluri
CNS „Cetate” Deva a jucat de la egal la egal cu Metalurgistul Cugir, una dintre echipele cu pretenţii ale seriei a IV-a, dar a fost învinsă, scor 0-2, deoarece i-a lipsit inspiraţia în faţa porţii şi siguranţa în defensivă. Trupa antrenată de Marius Sîrbu a mizat pe cartea atacului aproape în permanenţă, însă a ratat toate ocaziile avute, iar oaspeţii au marcat ambele goluri la primele şuturi pe spaţiul porţii, prin Afrapt (70) şi Necşulescu (82). Metalurgistul a deschis scorul prin juniorul Afrapt, care a trimis precis de la 16 metri pe colţul scurt, pe sub braţele lui Iancău. Soarta meciului a fost stabilită de Necşulescu, care a marcat cu un şut plasat. În urma acestui al patrulea pas greşit pe teren propriu, CNS „Cetate” este prizonieră în subsolul clasamentului, dar pe un loc care îi dă dreptul să spere la atingerea obiectivului de evitare a retrogradării.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

8 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

8 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

8 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

8 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

8 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

8 ore ago