Categories: Sport

La revedere cu „două feţe” şi nemulţumire unanimă

Ciprian Marinuţ

Cele două echipe hunedorene din eşalonul trei au înregistrat rezultate diferite la ultimele apariţii în faţa propriilor suporteri în acest an. FC Hunedoara s-a impus cu scorul de  4-1 (2-0) în duelul cu Pandurii II Tg. Jiu, în vreme ce CNS „Cetate” Deva a cedat, scor 0-2 (0-0), în disputa cu Metalurgistul Cugir. Dincolo de aceste ultimele rezultate de acasă, în ambele tabere atmosfera e una de insatisfacţie, deoarece rezultatele în turul campionatului au fost sub aşteptări.

Mai bine, dar departe de obiectivul iniţial
Alb-albaştrii au bifat a doua victorie consecutivă sub comanda noului tehnician, Adrian Iencsi,  semn că jucătorii s-au adaptat stilului şi cerinţelor acestuia. Trupa alb-albastră a fost vioara întâi a partidei cu echipa secundă a grupării Pandurii Tg. Jiu, marcând de patru ori şi primind un singur gol din penalti. Pentru hunedoreni au punctat Tecsi (8, 57), D. Creciunesc (47) şi Ursachi (89), iar pentru oaspeţi a înscris Şandru (52 – penalti). FC Hunedoara ocupă locul cinci în clasament cu un total de 22 de puncte şi se află la nouă „lungimi” de lidera ASU Poli Timişoara, principala favorită a luptei pentru promovare. Alb-albaştrii vor juca în deplasare cu Minerul Motru în ultima etapă din acest an.

Datori la goluri
CNS „Cetate” Deva a jucat de la egal la egal cu Metalurgistul Cugir, una dintre echipele cu pretenţii ale seriei a IV-a, dar a fost învinsă, scor 0-2, deoarece i-a lipsit inspiraţia în faţa porţii şi siguranţa în defensivă. Trupa antrenată de Marius Sîrbu a mizat pe cartea atacului aproape în permanenţă, însă a ratat toate ocaziile avute, iar oaspeţii au marcat ambele goluri la primele şuturi pe spaţiul porţii, prin Afrapt (70) şi Necşulescu (82). Metalurgistul a deschis scorul prin juniorul Afrapt, care a trimis precis de la 16 metri pe colţul scurt, pe sub braţele lui Iancău. Soarta meciului a fost stabilită de Necşulescu, care a marcat cu un şut plasat. În urma acestui al patrulea pas greşit pe teren propriu, CNS „Cetate” este prizonieră în subsolul clasamentului, dar pe un loc care îi dă dreptul să spere la atingerea obiectivului de evitare a retrogradării.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Zvonerii vorbesc prin târg că se fac lu­cruri extrem de grave pe la niște instituții.…

6 ore ago

Judeţul Hunedoara poate beneficia de fonduri în valoare de 510 milioane de euro prin Programul de Tranziţie Justă

Adriana Năstase Comisarul european pentru coeziune şi reforme, Elisa Fereirra, a fost prezentă ieri în…

6 ore ago

Bulina albă

Dragoș Iulian Coadă, elev la Colegiul Național „Decebal” din Deva Pentru că a fost premiat…

6 ore ago

Bulina neagră

Costin G., din municipiul Deva Pentru că a fost prins drogat la volanul mașinii sale…

6 ore ago

Septuagenarul care a agresat sexual mai multe minore, lăsat acasă

Procurorii obținuseră internarea for­țată a bătrânului într-un centru de spe­cialitate aflat sub pază, dat fiind…

6 ore ago

Prostituatele i-au furat banii

Un timișorean a fost lăsat fără toți banii, după ce a mers la pros­tituate. Totul…

6 ore ago