La Râu de Mori, nu e timp de stat

Cine poate zice că un primar are timp de stat, atunci când investiţiile se ţin lanţ. Edilul din Râu de Mori, Niculiţă Mang (foto), caută să dezvolte comuna ce o păstoreşte, executând lucrări pe toate fronturile.

Alimentare cu apă şi terenuri de sport

“Din bugetul local, facem un teren de sport cu covor sintetic, la şcoala din Râu de Mori. În următoarea perioadă, va fi montat covorul respectiv. În aproximativ o săptămână, vom finaliza alimentarea cu apă în satul Valea Dâljii, sursa de apă fiind obţinută prin foraj la 75 de metri adâncime. Această investiţie o derulăm cu finanţare guvernamentală. De asemenea, a fost montat şi bazinul de apă. Am turnat fundaţia şi continuăm lucrările la baza sportivă multifuncţională din satul-centru, ce ne va fi foarte utilă, deoarece avem echipă de fotbal reprezentativă pentru comună, ce se află în Liga a IV-a”, a precizat Niculiţă Mang.

Lărgiri şi pietruiri de drumuri săteşti  

Pentru că un drum de acces îi dădea mari bătăi de cap şi a creat prejudicii de ordin material, celor care locuiesc în zonă, edilul s-a hotărât să rezolve problema. „Cu societatea primăriei, lucrăm la un drum de acces pentru un cartier de romi  din Ohaba-Sibişel. Aici, am întâmpinat mari probleme la un incendiu, pentru că nu au putut pătrunde pompierii cu maşina, arzând o casă din temelii. Aşa că am fost nevoiţi ca într-o săptămână, să-i facem familiei năpăstuite de foc, o mică locuinţă din lemn, cu două camere, izolată la exterior cu polistiren şi placată cu scândură. Le-am cumpărat şi sobă, familia având copii, iar perioada cu pricina fiind una de iarnă. Aşa că, cu buldoexcavatorul am lărgit drumul din zonă, care este totodată unul de acces şi la pod. Bineînţeles că a trebuit şi pietruit. În rest, se execută reparaţii şi extinderi la două biserici penticostale din Ohaba-Sibişel şi Râu de Mori şi la încă două lăcaşuri ortodoxe, din aceleaşi sate”, a mai menţionat primarul. (M. Şerban)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.