Categories: Actualitate

La Deva începe eliberarea tichetelor gratuite de călătorie

De astăzi, la Deva, se eliberează tichetele gratuite de călătorie pentru transportul în comun de pe raza municipiului. Între beneficiarii acestor gratuităţi se regăsesc pensionarii cu venituri mai mici de 800 de lei pe lună.
Aceştia îşi pot ridica tichetele de călătorie de la Centrul Cultural “Drăgan Muntean” până în data de 9 decembrie a.c., după următorul program: luni-joi, între orele 8-15, şi vineri, între orele 8-13. La ridicarea tichetelor este obligatorie prezentarea ultimului cupon de pensie (copie).
O altă categorie de beneficiari de tichete gratuite de călătorie o reprezintă veteranii de război, foştii deţinuţi politici, deportaţii şi refugiaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi cetăţenii de Onoare ai municipiului Deva. Aceştia pot intra în posesia respectivelor documente de călătorie la sediul Primăriei  municipiului Deva (cam. 22), în aceeaşi perioadă (21 nov – 9 dec), de luni până vineri, între orele 9-13.
Pentru beneficiarii tichetelor gratuite de călătorie care se află în situaţii deosebite (probleme medicale, absenţă din localitate etc.), perioada de distribuire a tichetelor se prelungeşte până în data de 23 decembrie 2016. (D. Popescu)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

3 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

19 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

19 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

19 ore ago