La Deva începe eliberarea tichetelor gratuite de călătorie

De astăzi, la Deva, se eliberează tichetele gratuite de călătorie pentru transportul în comun de pe raza municipiului. Între beneficiarii acestor gratuităţi se regăsesc pensionarii cu venituri mai mici de 800 de lei pe lună.
Aceştia îşi pot ridica tichetele de călătorie de la Centrul Cultural “Drăgan Muntean” până în data de 9 decembrie a.c., după următorul program: luni-joi, între orele 8-15, şi vineri, între orele 8-13. La ridicarea tichetelor este obligatorie prezentarea ultimului cupon de pensie (copie).
O altă categorie de beneficiari de tichete gratuite de călătorie o reprezintă veteranii de război, foştii deţinuţi politici, deportaţii şi refugiaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi cetăţenii de Onoare ai municipiului Deva. Aceştia pot intra în posesia respectivelor documente de călătorie la sediul Primăriei  municipiului Deva (cam. 22), în aceeaşi perioadă (21 nov – 9 dec), de luni până vineri, între orele 9-13.
Pentru beneficiarii tichetelor gratuite de călătorie care se află în situaţii deosebite (probleme medicale, absenţă din localitate etc.), perioada de distribuire a tichetelor se prelungeşte până în data de 23 decembrie 2016. (D. Popescu)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.